mandag, desember 01, 2014

Vekkelsen i Iran fortsetter med uforminsket styrke!

Se nøye på bildet! Og en gang til!

Det er hentet fra Iran, og viser dåp i en elv. Den kolossale vekkelsen som berører landet har slett ikke minsket, tvert om. Og det til tross for den kraftige forfølgelsen. Ved siden av Kina er Iran det landet som opplever den største vekkelsen. Den teller nå mer enn en million mennesker. De fleste har kommet til en levende tro på Jesus de siste årene.

Nylig offentliggjorde Elam Ministries, en av de som driver misjonsarbeide både i Iran og blant iranere i vest, et sterkt vitnesbyrd om hvordan agnostikeren Ali kom til tro:

Svært skuffet over den religiøse volden og korrupsjonen han kunne lese om i avisene, valgte Ali å bli agnostiker. En kristen venn hadde sendt ham til link til en kristen lovsang på Internet. Av ren nysgjerrighet valgte han å se på den. Og noe forunderlig skjedde!

Når han hørte navnet Jesus i lovsangen, fikk hjertet hans et støt. Hver gang. Disse lovsangene var ikke ordinære. Denne Jesus var heller ikke ordinær.

Ali kontaktet sin kristne venn som sendte ham et Nytestamente utgitt av Elam Ministries. Han fortalte også Ali om en kristen nettside. Ali begynte å lese Det nye testamente, og spørsmålene begynte å boble opp. Gjennom Internet fikk han svar på det han spurte om. Så spurte mannen som representerte Elam Ministries:

'Ønsker du å be Jesus inn i livet ditt og la Ham bli din Frelser og Herre?'

Til det svarte Ali et tydelig 'ja'.

I dag er han en brennende etterfølger av Jesus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar