mandag, februar 01, 2010

Russiske baptister driver misjonsarbeid i Mongolia



Fire av ungdommene i baptistmenigheten i Krasnoyarsk i Russland dro til Mongolia sammen med pastoren sin for å fortelle om Jesus. De brukte den russiske julefeiringen som utgangspunkt for misjonsreisen, og besøkte blant annet barn som tidligere hadde vært med på barneleire denne menigheten arrangerer. Her viste de Jesusfilmen, delte ut gaver til barna og vitnet om Jesus. Denne menigheten har gode erfaringer med barneleire, og planlegger en ny til sommeren.

Julegavene som ble delt ut til barna var gaver gitt av kristne i Krasnoyarsk området. De støttet også reisen til Mongolia økonomisk. Mange av barna de besøkte lever under svært dårlige kår. Hyttene de bor i har jordgulv og mange av barna har lite og i perioder ingenting å spise. Menigheten hadde også skaffet til veie varme sokker, som barna fikk.

Baptistmenigheten i Krasnoyarsk har over tid bygget gode relasjoner med myndighetene i Mongolia og var derfor ønsket velkommen. Vanligvis er det ikke enkelt å få godkjennelse for en slik reise som dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar