lørdag, juli 07, 2012

Reiser for å høre på fader Paolo Dall'Oglio

Når disse linjene skrives er jeg i ferd med å gjøre meg klar til å reise til Klækken Hotel utenfor Hønefoss for å høre på fader Paolo Dall' Oglio, abbeden for Deir Mar-Musa kommuniteten, som jeg har skrevet om en rekke ganger på bloggen. Han er nå blitt utvist fra Syria, og har oppholdt seg i Beirut en kort tid. Fader Paolo vil nå bygge opp et ny klosterkommunitet i Kirkuk i de kurdiske områdene av Irak.

Jeg gleder meg veldig til dette seminaret. Det er blitt litt for travle dager for meg denne uken i forbindelse med byggingen av Kristi himmelfartskapellet. Jeg har ikke mange krefter, og det er blitt veldig mye kjøring til og fra. I går fikk vi skaffet mesteparten av materialene som vi trenger for fullførelsen, og vår rumenske venn fikk startet med å begge gulvet.

Be for oss. Vi er inne i viktige prosesser på mange plan, ikke minst i forbindelse med vårt bønnested.

2 kommentarer:

  1. Broder i Kristus1:23 p.m.

    Kan du legge ut informasjon om programmet og om det er mulig å delta for dem som ikke er påmeldt. Hvis Gud vil ønsker jeg å møte denne tjener av Gud. Hvis ikke fysisk så vil ånden ...

    SvarSlett
  2. Fader Paolo hadde to innlegg i dag. Og han skal ikke tale flere ganger. Da jeg snakket med ham sa han at han skulle reise til Roma, og jeg vil tro at han allerede er på vei dit.

    SvarSlett