lørdag, juli 04, 2009

Menigheten skal ledes av et sterkt, gudfryktig mannlig lederskap fylt av Helligånden





Om alt legger seg slik til rette håper jeg å kunne reise til England i november for å delta på denne konferansen. Hvert år arrangerer The Martyn Lloyd-Jones Trust, den organisasjonen som utgir bibelundervisningen til den meget anerkjente og høyt respekterte bibellæreren, den tidligere pastoren for Westminister Chapel, nå avdøde Martyn Lloyd-Jones, en pastorkonferanse. I år har de fått evangelist/misjonær Paul Washer (bildet) som hovedtaler. Paul Washer, som tidligere har vært misjonær i Peru og som leder misjonsarbeidet HeartCry Missionary Society, har gjort seg bemerket gjennom sin radikale forkynnelse av omvendelse fra synd, hellighet og etterfølgelse av Jesus.

I forbindelse med pastorkonferansen i England skal Paul Washer tale om det bibelske synet på mannens stilling i hjem, menighet og samfunn. Washer er overbevist om at det bibelske mønsteret for menighetens ledelse er et sterkt, gudfryktig mannlig lederskap fylt av Den Hellige Ånd.

Paul Washer tilhører Grace Life Church i Shoals, en baptistmenighet innen Sørstatsbaptistenes rekker, som har gått nye veier. Menigheten er organisert med eldste, noe som er uvanlig i denne sammenhengen. Blant Sørstatsbaptistene snakker man gjerne om pastoren og diakonene, men i denne menigheten har man både pastor, eldste og diakoner.

Washer skal også tale om menigheten slik vi finner den beskrevet i Det nye testamente. Han vil ta for seg ulike trender som i dag finnes i synet på menigheten, og belyse disse ut fra Skriften.

Jeg er takknemlig om du vil være med på å be om at det skal lykkes for meg å kunne reise til denne konferansen.

1 kommentar:

  1. Mener å huske av Washer skulle tale i Danmark.

    Mulig det allerede har vært.

    ...Neida, det er nå snart:

    http://www.tilbagetilbibelen.dk/

    "Paul Washer til DK

    Tilbage Til Bibelen har inviteret Youtubes mest Downloadede forkynder kommer til Randers d. 15/7 i Teatersalen Randers ved Fritidscentret. Der er gratis adgang og mødet starter kl 19.30. Dette ville være et godt møde at invitere din ateistiske onkel Bob med til.

    Teatersalen ligger på Vestergade 15 i Randers"

    Mvh.
    Lars

    SvarSlett