fredag, juli 03, 2009

Misjonsentusiasten George Verwer 71 år i dag



George Verwer fyller 71 år i dag. Det er nesten ikke til å tro. Ikke om du har opplevd dette fyrverkeri av entusiasme, glød, positiv pågåenhet, djervhet forat mennesker skal finne Jesus som sin Frelser og Herre. For meg har George Verwer vært et forbilde siden jeg hørte om ham tidlig på 1970-tallet, og etter å ha møtt ham og samtalt med ham i forbindelse med den store evangeliseringskonferansen "Love Europe" i Offenburg for en del år siden, har han også blitt til stor personlig hjelp.

Som bloggens lesere sikkert vet er George Verwer grunnleggeren av Operasjon Mobilisering, en av verdens største misjonsorganisasjoner. For seks år siden overtok Peter Maiden som leder for OM. George Verwer, som er født i New Jersey og bosatt i Bromley i Kent i England, fortsetter sin internasjonale reisevirksomhet. Han har trappet noe ned på taleengasjementene sine, og taler nå "bare" 300 ganger i året!! For en del år siden talte han 600 ganger i året. Han har ingen planer om å pensjonere seg.

"Jeg finner ikke det i Bibelen", sier han karakteristisk når han blir spurt om ikke pensjonisttilværelsen frister.

George Verwer er så mye, men han er først og fremst en bønnens mann. Typisk nå i forbindelse med 71 års dagen. Jeg er Face book venn med George, og når du sender ham en fødselsdagshilsen i dag, så er det en gylden anledning for ham til å be for deg! Og han tar bønnen på alvor. Appropo Face Book. Han har allerede fylt opp en konto der, og er godt i gang med en til. Og skriver du på siden hans, ja da svarer han personlig! Det kan ta en stund, fordi han er jo stadig på farten, men likevel. Jeg skulle likt å se en internasjonal leder som tok seg tid til den enkelte slik George gjør.

Det andre som karakteriserer George er at han er en svært flittig bibelleser. Bibelen hans, en stor predikantbibel, er slitt i filler av lesning, understrekning - men George fyller seg med Guds ord hver dag. Han spiser det!

Om du ikke har lest noe av George Verwer, gjør det! Du kommer garantert til å bli utfordret, inspirert og velsignet.

Gratulerer med dagen, George Verwer. Måtte Gud gi deg mange, mange år fremover i fruktbærende tjeneste for Guds rike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar