mandag, juni 04, 2012

Kapellprosjektet vårt inn i ny og avgjørende fase

Jeg har fortalt om Kristi himmelfartskapellet på bloggen tidligere. Det økumeniske skogskapellet er en del av vårt bønnearbeid. Her skal vi feire nattverdgudstjenester en gang i uken, og jeg ser så frem til å kunne komme igang med å gjøre det. Ved siden av nattverdgudstjenestene vil vi bruke kapellet til regelmessige bønnesamlinger. Helt siden 1988 har jeg bedt om at Gud skulle gi oss et sted som dette, og på forunderlig vis har Han svart på våre bønner. Kapellprosjektet vårt er nå kommet inn i en ny og helt avgjørende fase. I løpet av denne sommeren må kapellbygget tas ned. Det skal legges grunnmur, og så skal bygningen laftes på nytt. Det skal legges gulv og taket skal på plass. Lenge har det vært uvisst hvordan vi skulle få arbeidet gjort, men Gud har svart våre bønner! En  ortodoks tømrer har tatt på seg jobben. Han er en god venn som jeg har kjent i mange år, og har har opplevd at Gud har kalt ham til å gjøre det.

Vi trenger nå hjelp til den siste delen av finansieringen. Bygningsmaterialer, reiseutgiftene til snekkeren, og noe lønn for arbeidet beløper seg til 30.000-40.000 kroner. Klarer vi å skaffe til veie 50.000 så kan vi også få kjøpt noen stoler, et gulvteppe og en vedovn.

Er det noen av bloggens lesere som opplever at de kunne tenke seg å hjelpe oss med å realisere Kristi himmelfartskapellet. Sist vi bekjentgjorde våre behov fikk vi inn nok penger til å kunne betale for selv råbygget. Det er vi svært takknemlige for.

Hvem er så 'vi' i denne sammenhengen? 'Vi' er Kristi himmelfartskapellets venner, en forening som står for selve driften av stedet. Foreningen har et styre bestående av representanter for ulike kirkesamfunn, og er registrert i Brønnøysundregistrene.

Allerede før kapellet er på plass har vi hatt stor glede av å bruke et gammelt stabbur til sjelesorgssamtaler, og til enkle bønnesamlinger. Det vil vi også fortsette med i tiden fremover.

Om du vil gi så kan pengene gis til følgende konto i DnB:

1604.14.64406

Navnet på kontoen er: Poustina.

En stor takk til alle som ber for oss, og til alle dem som gir for at bønnekapellet skal bli en realitet.

Ingen kommentarer: