onsdag, mai 05, 2010

Sibirske baptistungdommer driver aktiv evangelisering

800 ungdommer deltok på en regional ungdomskonferanse som baptistkirken i Novosibirsk holdt 30.april til 2.mai. "Tid for forandring", var motto for ungdomskonferansen, og det er virkelig forandring som skjer i Sibir. Mange kommer til tro gjennom det arbeidet de ulike baptistmenighetene driver. Ungdommene som deltok kom fra baptistmenigheter ulike steder i Sibir. Mange av dem kommer fra små steder, og et fellesskap som en slik konferanse gir betyr mye.

Her fikk de solid bibelundervisning, fikk delta i gruppesamtaler og ba sammen. Men alt foregikk ikke innenfor veggene til konferansesalen. Ungdommene ble også utfordret til evangelisering. Utstyrt med visitkort med informasjon om baptistmenigheten "Forklarelsen" og Nytestamenter gikk de ut på gatene. Den korte tiden konferansen varte distribuerte de mer enn 4000 visitkort, og 1700 Nytestamenter. Dermed fikk mange i Novosibersk muligheten til å høre evangeliet.

Konferansedeltagerne fikk også presentert muligheten til å reise på team til sommeren. Sibriske baptister skal sende team som skal evangelisere blant muslimer i Tartarstan, blant barnehjemsbarn i Pskov, evangelisering blant studenter i Omsk, hjem til utadrettet arbeid i baptistmenigheten Kemerovo, evangelisering i landsbyer i Georigievka og Altai Krav. Ungdommene fikk også tilbud om å drive rafting langs elva Tomsk, med muligheter for å drive med evangelisering langs elvebredden.

La oss be for de mange evangelisringstiltakene i Russland denne sommeren.

Ingen kommentarer: