fredag, november 03, 2023

Bønnebyrden for Israels nordlige områder


I går fikk jeg en sterk innskytelse om at det var et stort behov for at det ble bedt for de nordlige grensene til Israel, og spesielt grenseområdene. Jeg kan ikke forklare ar det kom en nød over meg etter å be om Guds beskyttelse, at Gud skulle sende sine engler til dette området. Jeg var i tvil om jeg skulle offentliggjøre dette, eller om dette var en bønnebyrde Herren la på meg. 

Hvorfor be for grenseområdene i det nordlige Israel, og spesielt denne fredagen? Denne uken har jeg hatt problemer med datamaskinen min, så jeg fikk ikke sjekket om det var noe spesielt med denne datoen. Men innskytelsen var så sterk, at jeg bare måtte legge det ut på Facebook. Jeg kom til å tenke på den drømmen jeg fikk 18.februar 2022 hvor jeg hørte ordene "Be for Mariupol".Jeg offentliggjorde drømmen samme dag, og som alle vet, det brutale angrepet på Mariupol kom dager senere. Jeg hadde litt av den samme innskytelsen etter drømmen 18.februar som jeg hadde i går. Derfor kunne jeg ikke la være, selv om jeg sto i fare for å dumme meg ut.

Etter at jeg la ut bønnebegjøringen i går sendte flere Facebook venner artikler jeg var helt ukjent med. Det var informasjon om at Israel denne dagen, fredag 3.november 2023, er i ytterste alarmberedskap. Det de frykter er at Hizbollah, med støtte fra Iran, skulle åpne nok en front i dag. Denne gangen i nord.. Mye spenning har vært knyttet til talen til Hizbollah lederen, Nasrallah, skulle holde, om den ville føre til storkrig i Midt-Østen. Han holdt talen, men noen ny front ble ikke åpnet - så langt. 

I dagene forut for den skjebnesvangre dagen i dag har I;srael vært utsatt for flere rakettangrep fra Hizbollah-militsen i :Libanon.

Takk til alle som har bedt dag og som fortsetter å be for Israels nordlige områder. At Gud beskytter Israel for en ny front. Israel er fortsatt i topp alarmbesøk, og fredagen er ikke over. Dagene fremover er kritiske.

Ingen kommentarer: