fredag, april 26, 2024

Initiativ til 21 dager i ekstraordinær bønn for Norge


 Fra 26.april kaller 41 norske bønneledere til 21 dager med ekstraordinær bønn for Norge. Bønneinitiativet avsluttes med en tre-dagers 'Ester-faste' 14.-17.mai. Fasten brytes kl.07.00 17.mai. På 17.mai kl.17.00 samles vi til et felles øyeblikk for blant annet å gå ned på kne for Gud kledd i bunad/festklær og med norske flagg. Du kan bli med fra der du er. Hver og en av oss kan stå innfor Gud og identifisere oss med vårt folk - og be på vegne av landet vårt, slik Daniel gjorde for Israel i Daniel 9. 

Hvorfor be og faste framfor akkurat denne helgen? 17.mai og pinse sammenfaller i år. Det er 2024, og Norge feirer 1000 år med kristenrett i landet. Samtidig opplever vi at Norge er i en tilstand hvor det er et stort behov for å komme tilbake på Guds veier: på det grunnlaget Han har gitt oss for landet! Tilbake til røttene. Og det innebærer fornyelse!

Det oppleves riktig og viktig å gå inn i en dyp renselsesprosess fram mot nasjonens fødselsdag - som gir oss håp og tro inn mot pinsen, som jo er Kirkens fødselsdag.

Jeg har selv undertegnet dette viktige bønneinitiativet og jeg vil gjerne oppmuntre alle mine bedende venner til å be disse 21 dagene.

Du kan finne mer informasjon ved å gå inn på denne linken: jegernorge.no

Ingen kommentarer: