fredag, oktober 03, 2014

Svært strategisk lederskole i Kaukasus

Her er dagens store gledes- og takkeemne!

Se nøye på bildet! De som er avbildet er lederne for 'Skole uten vegger', fra Aserbajdsjan, Armenia og Georgia, samlet i Tbilisi i Georgia 26. september.

'Skole uten vegger' er et kristent ledertrenings-program som tar sikte på å trene morgendagens nye ledere for menigheter og misjonsorganisasjoner. Intensjonen med samlingen i Georgias hovedstad denne dagen var å drøfte visjoner og strategier for de kommende to årene.

Og all undervisningen bygger på Guds ord, og de ledelsesprinsippene som finnes beskrevet der.

Og noe mer strategisk enn dette kan jeg nesten ikke tenke meg. Kaukasus-regionen har vært plaget med en rekke inter etniske konflikter de siste årene, og den nye generasjonens kristne ledere får nå opplæring i konfliktbehandling og aktivt fredsarbeide som en del av sin ledertrening.

Nytt av året er også en økt satsning på misjonsarbeid i form av at kristne kan se sitt yrke som en mulighet til å drive aktiv evangelisering.

Fordelen med 'Skole uten vegger' -programmet er at man ikke bare erverver seg teoretisk kunnskap, men at det man lærer settes ut i praksis. Læringen blir omsatt til praktisk hverdagstro.

La oss huske på dette svært viktige arbeidet i vår forbønn. Det trengs mange nye ledere for evangelikale menigheter over hele Kaukasus-området i årene fremover. De må trenes opp nå!

Ingen kommentarer: