mandag, november 06, 2017

Gode møter i Sannhetens ord

Det er med djup takknemlighet May Sissel og jeg ser tilbake på den flotte helgen vi har hatt i Sannhetens Ord Bibelsenter på Slemmestad. Både lørdag og søndag var det en slik åpenhet for å dele det Gud hadde lagt på mitt hjerte for disse to dagene. Møtesalen var nesten fullsatt lørdag, og helt fullsatt søndag. Det var så godt å se gode venner igjen. Gjennom årene har det vokst fram et vennskap mellom oss og medlemmene av Sannhetens Ord. Det er vi så glade for, og det er et vennskap vi vil beholde.

"Å kjenne Den Hellige" var overskriften på begge disse dagene. Lørdag talte jeg om 'Guds nærvær' og 'Lyden av skjør stillhet', og søndag om 'Jeg vil vekke morgenrøden' og om 'Guds ild'. Jeg delte mitt hjerte. Seminaret er tatt opp på CD og det er laget en egen samleperm. Jeg vil lage en egen sak til bloggen om hvordan du kan bestille dem, om du skulle ønske det.

Det er tredje året på rad at jeg holder et seminar i Sannhetens Ord, og vi håper det skal bli en anledning neste år også. Takk til alle vennene vi har der for forbønn, og den varme og rause måten vi blir tatt imot på hver gang.

Foto: May Sissel Hansen

Ingen kommentarer: