torsdag, september 20, 2012

Magnar Tanem og Norges kristne driver med pengeutpressing

Jeg ser meg dessverre nødt til å gå til det skritt å ta offentlig avstand fra Magnar Tanem og hans 'parti' Norges kristne. På 'partiets' nettside har Tanem offentliggjort et bilde av min blogg. På det sterkeste vil jeg understreke at jeg ikke på noen måte vil assosieres med verken Magnar Tanem eller den obskure gruppen som kaller seg Norges kristne. Partiet går blant annet inn for å 'totalforby abort og skilsmisser, og kriminalisere homofile', og for at 'kristendommen skal ha særfordeler'. Ikke ulikt Taliban, bare med 'kristent' fortegn. Arbeiderpartiet kaller han nazistisk.

Jeg ba i dag Tanem om å fjerne bildet. Det nektet han. Noe senere sendte han meg en tekstmelding hvor det heter at partiet hans trenger penger. Så skriver Tanem 'Linken fjernes hvis du overfører 3000 kr på konto nr ...... innen tirsdag neste uke'. Da jeg svarer at dette er pengeutpressing, svarer Tanem med at 'tilbudet står ved lag til tirsdag kl.24.' Litt senere kommer det en ny tekstmelding hvor Magnar Tanem skriver at 'jeg vurderer fortløpende å legge ut flere linker til bloggen din'. Med andre ord en utilslørt trussel om at hvis jeg ikke betaler så vil det komme mer! Dette er altså handlingen til en kristen som forsøker å starte et 'kristent parti'!

Jeg har gjort Magnar Tanem oppmerksom på at jeg vurderer å politianmelde ham for pengeutpressing. Hans svar er at han i såfall vil politianmelde meg for at jeg hindrer ytringsfriheten! Slå den!

Magnar Tanem la på røret da jeg snakket med ham i dag. Siden har han konsekvent nektet å ta telefonen.

Magnar Tanem og Norges kristne står for det diamentralt motsatte enn det jeg gjør, både politisk og religiøst. Jeg tar sterk avstand for deres fremmedhat, rasisme, politiske høyreektremisme og hat mot homofile. Jeg tar også avstand fra pengeutpressing og misbruk av andres nettsider. 

1 kommentar:

Frank sa...

Det dukker stadig opp flere ekstremistiske og fundamentalistiske kristne i dette landet, som påstår at de står på Guds Ord. Dommen hører Herren til, men jammen skal man være våken i disse tider, så man selv ikke blir ført vill.