mandag, april 20, 2020

114.158 kroner samlet inn så langt

Sammen med pastor Erik Andresassen i Oslo Misjonskirke Betlehem har jeg tatt initiativ til en innsamlingsaksjon for å gi en håndsrekning til Lia gård og Sandomstiftelsen i en krisetid for retreatbevegelsen i Norge. Kooronakrisen gjør det umulig å holde rereater, og Lia gård (biildet) alene taper en halv million i måneden i inntekter.

Innsamlingen startet via Facebook søndag ettermiddag, og når dette skrives mandag formiddag har 226 personger gitt drøyt 114.000. En stor og inderluig takk så langt.

Nå trenger vi hjelp av de som er på Facebook til å dele innlegget om innsamlingsaksjonen med sine venner slik at så mange som mulig blir kjent med aksjonen, og vi kan få inn mest mulig penger. Pengene går uavkortet til Lia gård og Sandomstiftelsn. Blir du med på dugnaden? Enten ved å gi eller dele innlegget med dine Facebookvenner?

Foreløpig mål er satt til 250.000 kroner, men når vi det - og det håper vi inderlig - er neste mål 500.000. Små og store bidrag - alt er like kjærkomment. Gir 1000 retreatvenner 250 kroner hver er det 250.000. Som Knut Grønvik sa det: 'Det er de to kafebesøkene du ikke har fått tatt i denne tida.'

I år er det 100 år siden den norske retreatbevegelsens far, Edin Løvås, ble født. La oss føre arven videre!

Ingen kommentarer: