søndag, oktober 28, 2018

Når livet ikke ble slik du ønsket deg

Denne uken fikk jeg en uventet beskjed fra fastlegen min. Hun har mistanke om at jeg har fått leddgikt, Jeg sendes nå videre til en reumatolog og røntgen. Smertene i noen ledd er så intense, så det kan godt være hun har rett. Ikke akkurat det jeg ønsket å høre, men jeg holder fast ved ordene fra 2.Kor 4,9: "slått ned, men ikke utslått". 

Med en tilleggsdiagnose til de jeg har med hjerte og lunger, diabetes, lavt stoffskifte og Parkinsons, var dette en tøff beskjed å få. Jeg synes det var nok nå, men igjen la jeg mitt liv i Herrens hender og overlater til Ham å skrive min historie.                                           

I det samme kapitlet skriver Paulus: "For Gud som sa: Lys skal stråle fram fra mørket, han har også latt lyset skinne i våre hjerter, for at kunnskapen om Guds herlighet i Jesu Kristi ansikt skal lyse fram. Men vi har denne skatt i leirkrukker, for at den veldige kraften skal være fra Gud og ikke fra oss selv... Vi bærer alltid Jesu død med oss i vår egen kropp, for at også Jesu liv skal bli synlig i den. For ennå mens vi lever, blir vi stadig overgitt til døden for Jesu skyld, for at også Jesu liv skal bli synlig i vår dødelige kropp..." (v.6-7 og v.10-11)

Men løpet er ikke fullført. Jeg svarer på den nye utfordringen med å tilby menigheter og foreninger et nytt seminartilbud:

"Når livet ikke ble slik du ønsket deg
med undertittelen:
- Det strøymer ei livselv av lukka - Gleden i Den Hellige Ånd."

Seminaret har en varighet på tre timer, og vi har ledige dager våren og høsten 2019.

Det er også muligheter for å få Bjørn Olav på besøk med seminaret:

Bønn med hvilepuls.
Hvordan senke skuldrene og leve i bønn i hverdagene.

Ta kontakt via epost: bjørnolav58@gmail.com
eller send en sms til 90525875 så ringer jeg deg opp igjen

Ingen kommentarer: