tirsdag, juni 18, 2019

Viktig bønneemne: Eliyahu Ben Haim kritisk syk

Eliyahu Ben Haim (bildet), som er en av lederne for Forbedere for Israel, ligger kritisk syk på et sykehus i Skottland. Han er koblett til en pustemaskin.

Eliyahu, som var en nær venn av Derek Prince og kjent fra flere bønnekonferanser i Norge, hadde akkurat avsluttet en bønnekonferanse for Israel i Skottland 11.juni da han ble syk. Han hadde merket smerter i en fot noen dager og denne smerten forverret seg. Han la da merke til en betennelse som beveget seg oppover leggen. Han dro da til sykehuset, og i løpet av kort tid ble han operert. Legene måtte fjerne hans venstre ben ved kneleddet. Eliyahu Ben Haim er blitt angrepet av en sjelden kjøttetende bakterie som det ikke finnes noen kur for, den eneste behandlingen er amputasjon.

Vi har nettopp mottatt denne meldingen fra hans nærmeste familie. Eliyahu er lagt i kunstig koma og han overvåkes hele tiden. Familien betegner situasjonen fremdeles som kritisk.

La oss løfte denne Herrens tjener innfor nådens trone. Han trengs sårt. Be om at han våkner, at hans vitale organer tåler denne store belastningen og at han blir frisk. Husk også hans nærmeste familie.

Ingen kommentarer: