søndag, mars 03, 2024

Fallgruber for profeter og seere in spe


Noen ganger ser og vet seere. De har en indre forvissning. Og mange ganger kan en seer ikke forstå hvorfor andre ikke ser det som virker så åpenbart for dem. Har det noen gang skjedd med deg? Vel, det har det for meg. Men sannheten i saken er; folk flest ser ikke alltid det du ser, de gjør det bare ikke.

Mange mennesker vil til og med dømme deg for å se og vite ting, ved å tro at du bare er smålig eller prøver å skape problemer. I kulissene vet du at alarmene går til høyre og venstre. Ikke bli motløs eller tvil på Herren eller deg selv. Det er det fienden vil at du skal tro, for å få deg til å stille spørsmål ved det Gud åpenbarer for deg. Ikke gjør det. Søk Herren og be om hans veiledning her.

Det som skjer mye er at profeten begynner å stille spørsmål ved seg selv eller stille spørsmål ved det de ser. De kan til og med tro at de er gale eller tar feil. Det er som om fienden åndelig lyser opp deg. De kan fortelle noen andre hva de ser bare for å få andre til å nekte det. "Å, det er ikke sant, du må ta feil."

Men profeter må lære å skille Herrens røst og stole på den, med selve livet. Den frustrerende delen er her, er at denne leksjonen ikke alltid læres tidlig i en profetvandring. Etter år med å vandre i det profetiske, kommer en seer til å vite hva de ser og hva de vet i sin vet. Andre kan ikke engang skjønne det. Det kan være Herren ønsker at det skal bli åpenbart i en bestemt årstid, det kan være Herren kaller deg til bønn, eller det kan være Herren vil at du skal vente på ham. Søk alltid Herren.

En seer kan ikke anta at alle andre ser det de ser. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg gjorde den samme feilen og ble forvirret av den. Men det Herren viser deg, er kanskje ikke noe han åpenbarer for en annen. Dette er en leksjon som kan forårsake mye frustrasjon for de i begynnelsen av deres profetiske vandring og kall. Lær deg å gjenkjenne dette. Og lær å vite hvem du er og Guds kall på livet ditt. Og vær treg til å snakke.

Innse at dette er et av de mange identifikasjonsmerkene som identifiserer noen kalt til profetembetet eller som en seer. Ikke la det få deg av sporet, men trykk i stedet inn og se hva Herren vil at du skal gjøre med informasjonen Han deler og åpenbarer med deg. Når tiden er inne, vil alt skjult komme frem i lyset.

Bare vit, dette er en av de profetiske fallgruvene til en profet og en veldig verdifull livsleksjon. Noen ganger må profeter ta en leksjon for å lære den og forstå den. Det er ok. Vi hører, ser og vet alle på forskjellige måter. 

- Patti Fanny Compton/Oversatt av Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: