mandag, april 29, 2024

Hester, en profeti og noen byggningsmenn

Som mange andre da jeg så synet av de to høyt trente hestene fra Household Cavalry som løp gjennom sentrum av London, fikk det min oppmerksomhet. Dagen før hadde vi spist på "The Running Horses!" Jeg visste at Gud ville tale til oss og mobilisere oss i bønn. Denne artikkelen er et samarbeid fra flere personer.

HVA VET VI?

08.20 deltok syv hester og seks soldater fra Household Calvary (som er det seremonielle ansiktet til regimentet) i en rutineøvelse. Da de ble satt sammen i Belgravia-området, slapp en byggherre like ved plutselig tunge steiner fra stor høyde ned i en Grab Hire-vogn, uten å ane konsekvensene. På siden av vogna var det store gule skilt

"PASS PÅ BLINDSONEN".

Hestene ble forskrekket, og fem av dem stakk av uten rytterne. Tre kavalerister ble innlagt på sykehus. Tre hester ble fanget raskt, men to løp i over seks mil og forårsaket kaos gjennom gatene i London sentrum. Det ble stille i gatene da de to hestene løp sammen, og journalister kommenterte hvor skummel atmosfæren var til tross for at det var rushtid.

Ruten de løp var:

• Chancery Lane = lov

• Belgrave Square = Ambassader og diplomatiske tjenester

• Fleet Street = Media

• Buckingham Palace Road = Kongelig familie og transportknutepunkter for buss og tog.

Senere avslørte forsvarsministeren James Cartlidge navnene på de to løpende hestene. Den svarte hesten het Kveker = ikke bare en risting, men et kirkesamfunn som presset på for sosial reform og rettferdighet. Den hvite hesten som var dekket av blod het Vida = Life (spansk).

Løp med hestene Jeremia 12;5 «Hvis du har løpt med menn til fots og de har slitt ut deg, hvordan kan du konkurrere med hester?»

Mens hestene løp, stoppet Big Ben (kjent som den store klokken i Westminster) med viserne fryst fast til kl. 09.00 i mer enn en time!

Klokkene fungerte også feil og utførte 11 klokkespill klokken 10.06. Big Ben frosset etter 2 års restaurering. Big Ben hørte så den 11. timen for tidlig og ga oss en times varsel!!!

HVA TROR VI GUD SIER?

BIG BEN - Var dette et svar fra 22/2/24 da pro-palestinske aktivister projiserte de antisemittiske ordene "Fra elven til havet" på Big Ben's Tower?

De gjorde dette mens dusinvis av politi så på. De overvåket en protest utenfor Parlamentet. Scotland Yard sa at betjentene ikke kunne handle fordi det "ikke var en straffbar handling". Dette var under en Commons-debatt der parlamentsmedlemmer advarte om trusler fra "islamistiske ekstremister" som kveler demokratiet.

I 2017 sa profeten Charlie Shamp: «Hold øynene opp for Big Ben, noe overnaturlig er i ferd med å bli sett. . . Jeg hørte Herren si: "Mitt øye er på dette landet og min hånd på nasjonens tid, et kairos-øyeblikk er i ferd med å komme! Jeg vil få et tegn til å komme fra Big Ben som vil markere øyeblikket da jeg har endret tiden og sesongen for nasjonen England og byen London.

Alt vil stoppe og folk vil snu seg for å se og høre. Be mitt folk om å markere øyeblikket når det skjer, for det vil være et tegn på stor forandring i landet."

Er den 11. time som taler til oss om å vekke kirken og slippe løs lyden, for tidens haster. Historien om jomfruene i Matteus 25:1–13 kommer til tankene.

HESTERNE – Det som skjedde var en fullstendig forstyrrelse av den etablerte kontrollen av kavaleriet og slett ikke det som forventes av et veldig høyverdig regiment. De utfører væpnet rekognosering, som vakter... Sporer hvor fienden jobber strategisk.

Gatene som er tomme mens hestene løp gjennom minner oss om Guds hånd på situasjonen da han stilnet gatene – det kunne vært så mye verre.

Mens vi ba henviste vårt CWM-team til Åpenbaringen 6 og Åpenbaringen 19:11-13

«Jeg så himmelen stå åpen, og foran meg var det en hvit hest, hvis rytter heter Trofast og Sann. Med rettferdighet dømmer han og fører krig. Øynene hans er som flammende ild, og på hodet hans er det mange kroner. Han har et navn skrevet på seg som ingen kjenner utenom han selv. Han er kledd i en kappe dyppet i blod, og navnet hans er Guds Ord.

Åpenbaringen 19:16 "På sin kappe og på sitt lår har han dette navnet skrevet: Kongenes konge og herrenes herre."

Quaker representerer – den svarte hesten i Åpenbaringen som bærer rettferdighetens vekt for å riste og avsløre alt som må bringes frem i lyset, inkludert i Kirken.

Vida ble skadet og representerer - Jesus rytteren på den hvite hesten med kappen dyppet i blod og det blodet som drypper mens han løp gjennom gatene. Ved hans blod er vi helbredet og der det har vært død, vil NYTT LIV komme.

Det vil skje en risting og omveltning av falske krefter og kontroll i LOV, REGJERING OG DIPLOMATISKE TJENESTER, MEDIA OG KOMMUNIKASJON OG TRANSPORT.

Ordspråkene 21:31 Hesten gjøres klar til kampens dag, men seieren hviler på Herren.

Dette er en mulighet Herren gir oss til å være i forkant av kampen for å se og be strategisk. Det er som om han har ryddet et rom i det åndelige riket der han sier ta opp rollen din som 'rytter' med Jesus. Som åndelige vakter kan vi få Intel når vi spør Gud. Vi er bemyndiget til å avvæpne fienden og å bringe rettferdighet.

Vi må være forberedt og velge rettferdighet. Som vi gjør, vil Gud salve sitt folk med styrke til å holde kursen og ikke bli kastet av eller distrahert.

Vi tror at dette er en vekker og en mulighet for Guds folk til å ta opp vår åndelige autoritet! Vi føler at Herren sier at han fjerner rytterne fra den seremonielle religiøse kirken!!

Det er viktig å ikke være redd, men å mobilisere kirken til å be om det.

Gud vil ha barmhjertighet og snu kampen ved portene til vår nasjon.

BYGGERNE - Til tross for advarselen på vognen – «pass på blindsonen», var arbeideren som gjorde jobben sin uvitende om hvilken innvirkning steinspruten ville ha på hestene, rytterne, kaoset startet og problemene for alle som møtte dem! Mens fienden arbeider, lukker Kirken det blinde øyet. Hvem snakker inn i våre blindsoner?

Fornemmelsen av at Herren viste ødeleggelsene som ofte skjer når vi lukker øynene når folk blir forkastet og avvist (med vilje eller ikke) fra Kirken. Krøllene av smerte forårsaket av mennesker og deres familier, bølgen av kaos og forvirring som utløses er forferdelige, og ofte er vi som Kirken uvitende.

Vi trenger våre bønner for å være presise, pilspissen. La oss be for:

• Angre der vi har forsømt og avvist mennesker som har forårsaket stor smerte og kaos.

• Angre der vi ikke har jobbet sammen.

• Tilgi alle som har påført oss smerte eller anstøt.

• Virkelig kjærlig enhet i Kirken.

• Muslimer i denne nasjonen skal bli frelst.

• Visdom for regjeringen og de væpnede styrkene fordi vi er inne i en tid hvor vi potensielt kan gå i krig.

• Ledere vil ikke lenger bare være seremonielle.

Mange velsignelser

Sue Sinclair. Oversatt til  norsk av Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: