søndag, april 28, 2024

Ilden vil komme over øynene dine


 JEG HØRTE HERREN SI: ‘ILD KOMMER OVER DINE ØYNE. JEG MÅ RENSE HVORDAN DU SER. OMFAVN OG ØNSK VELKOMMEN MIN BRANN PÅ DINE ØYNE.’

Nylig hørte jeg Herren si: ‘Ild kommer over øynene dine. Jeg må rense hvordan du ser,’ og jeg begynte å se Guds ild strømme kraftig gjennom Kristi kropp. Da denne hellige ilden begynte å strømme, kunne jeg høre et dypt stønn i atmosfæren, og det var stønn fra Herrens hjerte, dypt stønn, som kalte folket sitt til å ‘komme høyere opp’ og se slik han ser. Jeg hørte Herren si: 'Mange ser ikke som jeg ser. De ser gjennom kjødet og filtrene som MÅ fjernes i denne timen, hvis Mitt folk skal se som jeg ser, motta guddommelig informasjon og gå i forbønn.' (Intel = 'intelligens': åpenbaring, innsikt, visdom, retning og strategi fra Gud.)

Jeg hørte Herren si: ‘Mitt folk må omfavne og ønske Min ild velkommen på deres øyne. Det er mange som fokuserer og gir hengivenhet og oppmerksomhet til ting i denne verden, til ting på jorden, og lar distraksjon ta blikket deres - og det hindrer det de ser.' på øynene dine. Det er på tide å FOKUSERE OG BE som aldri før. Det er på tide å overgi synet ditt til Meg og tillate Meg å INNRETTE synet ditt for å SE slik jeg ser. For mange presser hardt på for å forbli i hvordan de ‘ser’ og ‘oppfatter’ ting i disse dager, fordi deres hjerter ikke ønsker å overgi seg og gi slipp og la Meg ha full kontroll. Rystelsen og ilden som kommer vil bare føre til at det som er grunnlagt og grunnfestet i Meg forblir.

'Tiden er påtrengende, og mine øyne streifer rundt på jorden og leter etter dem som vandrer i ydmykhet foran Meg og lar Meg korrigere deres syn og justere deres hjerter. For det er en stor fristelse å "anta" i denne tiden, og du må holde deg LANGT fra det stedet: LANGT fra stedet for antakelse og formodning ved å stå dypt overgitt til Meg, dypt i Mitt Ord og kjenne Meg. At jeg kan lære deg på en større måte på mine måter.

"Mine øyne streifer rundt på jorden og jeg ser mange i Min Brud som er uvillige til å håndtere krenkelser og bitterhet, sår og sår mot hverandre. Jeg kaller dere, mitt folk, tilgi som dere har blitt tilgitt. Gi slipp på krenkelsene, slipp smerten og smerten og la Min Ånd komme inn og bringe helbredelse og helhet. Det er på tide å gi slipp. Jeg er din hjelper og jeg vil styrke deg, men du må være villig til å gi slipp og tilgi. Det er på tide å legge ned utilgivelsen, bitterheten og forakten. Jeg kaller deg Mitt folk, slipp deg. Tilgi og la Min Ånd helbrede deg, og elske gjennom deg. Ikke la deres indre verdener og deres hjerter være steder for ulydighet og hvor bedrag kan herske. Jeg kaller deg til å gi slipp og løslate, i lydighet til Mitt Ord.

«For i de kommende dagene kommer det til å bli viktigere enn noen gang før at Mitt folk ser slik jeg ser. Jeg slår alarm i Ånden. Jeg kaller dere, Mitt folk, dypere inn lønnkammeret for å høre hva Jeg sier, dypere inn i et sted med fokus på Meg alene, og dypere inn i stedet for forbønn. Det er på tide å FOKUSERE OG BE som aldri før. Fokuser og be! Fokuser og be! Du må kvitte deg med alle distraksjoner og holde øynene dine fast fokusert på Meg. For i disse dager trenger du skjelneevne og Min visdom på enestående måter: og Jeg gir ut Min skjelneevne og visdom til dem som søker med rene, ydmyke hjerter. For mye i disse dager er ikke mye som det ser ut til, og Mitt folk MÅ ha øyne til å se, skjelne og forstå. (Ordspråkene 16:16)

‘I disse dager, Mitt folk, må dere rope etter skjelneevne og forståelse ved Min Ånd, fra stedet med dyp ydmykhet foran Meg. Hør, Mitt folk, igjen, mange ting er ikke som de ser ut til, og det krever ØYNE FOR Å SE SOM JEG SER og for å høre og motta Min strategi og Min retning. For i de kommende dagene vil du se større avdekking og avduking når jeg avslører ting som foregår bak kulissene, under overflaten; og stor dømmekraft vil være nødvendig for veiledning, justering, forståelse og denne guddommelige intelligens gitt for målrettet forbønn, din beskyttelse og styrking.'

Ordene omringet meg sterkt igjen:

'GIV OVER SYNET! GI DITT SYN!’

Jeg begynte da å høre et dypt, dypt rop mens Guds Ånd fortsatte å bevege seg gjennom Kristi kropp, og det var ropet om omvendelse. I den rensende ilden på øynene var det en stor åpenbaring av områder hvor vi ikke har sett slik han ser. Atmosfæren var full av Herrens tungtveiende nærvær da denne omvendelsen kom frem, og et DYP stønn kom fra kjernen til mange som erklærte: ‘JEG MÅ SE SOM DU SER! Bare som du ser, Herre. Bare som du ser, Herre. Ta mine øyne, bruk mine øyne, og lær meg å SE og OPPLEVE.’

Og jeg så de som gir fra seg synet – for å tillate denne rensende Herrens ild på øynene deres – motta SKÄRPET laserfokus, himmelsk syn, og Herren økte deres skjelneevne og guddommelige intelligens i denne timen. De begynte å vandre i et større rike av autoritet og makt, ettersom de hadde dødd for enhver form for å se, bortsett fra å se slik HAN ser.

  Da hørte jeg Herren si:

‘Jeg døper deg i styrke og frimodighet, mens du fortsetter å overgi ditt syn og ditt liv til Meg. For det vil være noe av det jeg viser deg og gir ut til deg som vil endre dine justeringer, få deg til å gå en annen vei, lede deg inn i ukjente territorier, kreve at du reiser deg og snakker Mitt Ord når andre rundt deg kan være redde , få deg til å gå mot kornet, få deg til å reise deg, forkynne og be på en helt ny måte. Forbedere — Jeg øker antallet nattevakter i denne tiden, gjør deg klar til å se lenger og dypere enn du har sett før, og til å motta et høyere nivå av guddommelig intelligens. Len deg inn og lytt og jeg vil gi deg instruksjon i forbønn.

‘Mitt folk, alarmene lyder i Ånden. hold FOKUS OG BE! Rop ut for å oppfatte og for større skjelneevne og forståelse. Frimodighet og styrke vil være nødvendig for dagene som kommer, og når jeg øker ditt guddommelige syn og innsikt. I denne presserende timen er det et presserende kall fra Mitt hjerte om å FOKUSERE og lytte.’

«Ja, hvis du roper etter innsikt,

Og løft din røst for forståelse;

Hvis du søker dyktig og gudfryktig visdom som du ville sølv

Og søk etter henne som du ville gjemte skatter;

Da vil du forstå den [ærbødige] frykten for Herren [det vil si å tilbe ham og se på ham som virkelig fryktinngytende]

Og oppdage kunnskapen om Gud.

Ordspråkene 2:3-5 AMP

- Lana Vawser/oversatt av Bjørn Olav Hansen

Ingen kommentarer: