søndag, januar 06, 2013

Den evangeliske Allianse styrker sitt arbeid i Latin-Amerika

Det skjer gledelige ting i Latin-Amerika. I høst kom 16 av 19 nasjonale grupper som representerer Den evangeliske Allianse sammen i Panama for å be og rådslå om regionens mange behov (bildet)

For aller første gang i historien slo lederne for to nettverk av spansktalende menigheter i USA seg sammen med dem: The National Latino Evangelical Coalition, som hjalp til med å legge til rette for samlingen, og som ble representert i Panama av Gabriel Salguero og flere av styremedlemmene for denne koalisjonen, og nettverket Esperanza. Fra World Evangelical Alliance deltok assisterende generalsekretær, Gordon Showell-Rogers og lederen for lederskaps instituttet, Rob Brynjolfson.

Det er forventet at denne samlingen vil bære rik frukt for Guds rike i Latin-Amerika. Målet er å styrke Den evangeliske Allianses arbeid i denne regionen a av verden for å møte de mange behovene som finnes her.

Følgende land var representert:  Argentina, Brasil, Bolivia, Colombia, Costa Rica, Chile, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, México, Panamá, Paraguay, Perú, Uruguay, Venezuela.

Ingen kommentarer: