onsdag, januar 09, 2013

Netanjahu leder bibelstudiesirkel fra statsministerens residens i Jerusalem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har tatt opp igjen arven etter Israels første statsminister David Ben-Gurion og tidligere statsminister Menachem Begin, og holder nå bibelstudiesirkler i statsministerens residens i Jerusalem.

På årets første dag ledet han det tredje bibelstudiet, sammen med blant annet rabbiner Yisrael Meir Lau, kona Sara og sønnene Yair og Avner. Møtet i bibelstudiesirkelen varte en halv time. Hvilken velsignelse det må være for et land å ha en statsminister som studerer Guds ord.

I følge Jerusalem Post studerte de blant annet ordene i 2.Mosebok 1, som var dagens sabbatstekst,  og statsminister Netanyahu siterte selv v 8: 'Da kom det en ny konge over Egypt, og han kjente ikke til Josef'.

- Det er sant i dag, og det var sant den gang, sa Netanyahu og la til: - Regimet i Egypt er forandret, regjeringen i Syria rystes og det kan også skje med 'Den palestinske autoritet' i Judea og Samaria. I motsetning til alle stemmene som oppfordrer meg til å haste med innrømmelser og tilbaketrekning, tror jeg at den diplomatiske prosess trenger en behandling som er ansvarlig, ikke hysterisk, men med visdom, ikke med hast. Ellers kunne den tredje iranske terrorbasen bli etablert i hjertet av landet.

Ingen kommentarer: