torsdag, desember 21, 2017

Velsignet Kristi fødselsfest

Vi har hatt stille dager hjemme etter at Bjørn Olav holdt sin siste preken for i år den 10. desember. Det har vært godt. Godt å få hvile og hente seg inn igjen. Det ble mange reiser, seminarer og gudstjenester i året som nå snart er historie. Kjenner på stor glede og takknemlighet for alt vi har fått vært med på, og alle nye og gamle venner vi har fått hilst på. En stor takk til alle menighetene som har invitert oss.

I dag skulle vi som sedvanlig på torsdager ha feiret gudstjeneste i Kristi himmelfartskapellet, men måtte melde pass. Først ble May Sissel kraftig forkjølet, og så ble Bjørn Olav. May Sissel er heldigvis på bedringens vei. Forkjølelsen har ført til at Bjørn Olav's sykdomsplager er blitt verre. Øresusen er kraftigere og blir litt overveldende for tiden, og smertene pga Parkinsons sykdommen mer intense. Bjørn Olav sliter også en del med finmotorikken. Vi er veldig takknemlige for alle som husker oss i bønn. Bjørn Olav pleier å si: Jeg lever på grunn av forbønn! Heldgivis hr vi vært så heldige at snille Ivar Johnsen fra Frikirken tar liturgien i kveld, slik at vi likevel kan få feiret gudstjeneste. Vi får feire her hjemme.

Jul og nyttår feirer vi her hjemme med nær familie i stillhet, slik vi pleier. Det ser vi fram til.

Vi vil så gjerne få ønske alle våre venner en velsignet Kristi fødselsfest

Vi ser også frem til 2018 og undres over hva det nye året vil bringe av velsignelser og utfordringer. Her er reiseruta for januar. Bruk den gjerne som forbønnsliste:

Januar:
7: Pinsekirken Kolbotn kl.11.00. Bjørn Olav taler
12: Filadelfiakirken, Oslo kl.16.30: Bjørn Olav underviser om bønn på Bønn for Oslo
14: Brumunddal baptistkirke kl.11.00 Bjørn Olav preker
20: Seminar Livets Vann, Stathelle. Bjørn Olav underviser
21: Livets Vann, Stathelle. Gudstjeneste. Bjørn Olav preker
27: Seminar Influx--nettverket Bergen. Bjørn Olav underviser
28: Gudstjeneste kl.17.00. Influx nettverket, Bergen. Bjørn Olav preker

Billedtekst: Dette bildet er tatt av Einar Stensland hjemme hos ham og Rita i Fredrikstad. Disse to er tante og onkel til May Sissel. Einar er en av nestorene i Det Norske Baptistsamfunn, hvor han hrvært pastor for en rekke menigheter. Vi er så glad i dem. De betyr mye for oss og familien forøvrig.

Ingen kommentarer: