lørdag, oktober 24, 2020

Få med deg barna til å be!


Jeg hører Herren si: Jeg drar ut all stoppen! Herren kom med en ganske uvanlig oppfording til bønn denne gangen: 'Av småbarns og spedbarns munn har du reist deg et vern for dine motstanderes skyld, for å stoppe munnen på fienden og den hevngjerrige.' (Salme 8,3)

Da hørte jeg Herren si: ”Be barna og barnebarna dine be for landet dirr, uansett hvor unge de er. Ikke sett en aldersgrense. ”

Jeg tenkte for meg selv: "Kanskje jo yngre de er, jo mer bønnekraft har de, for barn tror bare." Herren vet at det er nødvendig med en ren, uskyldig, barnaktig tro for nasjonen vår på dette tidspunktet.

For mange år siden så jeg initialene til byen D.C. lyser opp, står som en forkortelse for "DEAR CHILDREN", “KJÆRE BARN”. Herren talte: «Barn vil bli brukt som et kraftig våpen for å hjelpe oss å innta denne byen. Et barn vil føre dem til å overta det! ” Jeg visste ikke da hvordan barn ville bli brukt før Herren minnet meg i dag. Jeg tror dette er tiden for hele familier, som inkluderer våre barn og barnebarn, til å reise seg i bønn. Igjen, ikke sett en aldersgrense.

- Bill Yount

Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: