søndag, januar 13, 2008

Orientering til bloggens lesere


14.-18. januar kommer jeg til å befinne meg i Danmark, hvor jeg skal tale på den nasjonale bønnekonferansen som Bedehus Danmark og Internasjonal Apostolisk Højskole i Kolding arrangerer. Det er andre gangen jeg er på denne skolen for å ha undervisning, og første gangen på den nasjonale bønnekonferansen. Jeg ser fram til å være sammen med bedere fra ulike kirkesamfunn og ulike land disse dagene. Kanskje jeg er så heldig å treffe noen av bloggens danske lesere også? Jeg regner med at det skal bli mulighet til å sende daglige rapporter fra konferansen og eventuelt annet materiale, så det er bare å følge med. Om uforutsette ting skulle skje som gjør det umulig, vil jeg publisere nytt materiale fra lørdag av. Men som sagt, følg med, det vil mest sannsynlig dukke opp noe daglig her på bloggen!


Internett er et flott medium på mange måter, men det gir også skremmende muligheter, blant annet fordi man kan være anonym. Jeg tviler på om man hadde brukt samme ordvalg som enkelte benytter seg av som anonyme, om man hadde stått ansikt til ansikt med noen. For enkelte ser det ut til at det meste er ok, når man kan få muligheten til å ramme en bibeltro kristen. De siste dagene har jeg mottatt en rekke svært sterke personkarakteristikker, injurierende påstander, og oppfordring til direkte hat. Selvsagt alt anonymt. Noen ser ut til å drives av rent hat.


Fra og med i morgen og til og med lørdag vil det bare være mulig å legge igjen kommentarer på bloggen her om man har en google konto. Dermed kan man ikke lenger skrive anonymt. En slik google konto vil man lett kunne skaffe seg. Den er også gratis. Du finner ut av det når du skal skrive en kommentar. Bare følg veiledningen. Om denne ordningen også fortsetter etter lørdag, får jeg se på.


Det vil heller ikke være mulig lenger å nå meg på mobiltelefon, med unntak av familie og aller nærmeste venner. Ingen av de gamle nr gjelder lenger.

11 kommentarer:

Anonym sa...

BjornOlav
Må Herren vara med dej nu när du åker till danmark,på bönekoferensen.Jag ska vara med er i bönen.Och jag är tacksam för att även Sverige är medräknat i era böner!ja, även Marcos,min make,som du sa att du skulle ta med i bön!
Gå med Jesus,BjornOlav,Han skall vara med dej,och styrka dej och alla vänner där!
Gud välsigne er!
Fridshälsningar Karin

Bjørn Olav sa...

Takk skal du ha Karin. Vi skal be for Marcos spesielt, og for Sverige! Og vi glemmer ikke deg heller. Takk for forbønn. Det trenger jeg mye av. Jeg regner med å treffe flere svensker der. Som du ser stenger jeg bloggen for kommentarer fra og med i morgen, pga all den anonyme sjikaneringen og trusslene jeg mottar for tiden. Som du ser på denne siden kan du registrere en egen Google-konto, om du ønsker det, og dermed kunne kommentere. Men jeg regner med å åpne bloggen igjen fra og med lørdag, slik at brukere uten en slik konto også kan kommentere. Det har vel muligens roet seg ned noe til da. Ha en velsignet uke, Karin!

Anonym sa...

Håper at du får blogget fra Danmark også. Jeg leser bloggen din hver dag og vil nok savne den, om det blir et opphold. At noen er ufine mot deg i kommentarene, skal du ta med stor ro. Det er som det skal være. Det koster å være kristen.

Anonym sa...

Det er litt påfallende hvordan Hansen og andre omtolker virkeligheten slik det passer dem.

Hansen får ikke motstand fordi han er kristen, men fordi han behandler mennesker på en måte som skaper konflikter.

Å fortolke dette som et slags martyrium, er et villspor.

Anonym sa...

Der tar du nok grundig feil, anonym. Vi som leser denne bloggen, og har gjort det en stund, ser tydelig hva enkelte av dere er ute etter. Noen av dere ser ut til å være drevet av et tydelig hat mot kristne, i særlig de som står for et konservativt bibelsyn. Om dere ikke liker denne bloggen, hvorfor oppholder dere dere her da?

Anonym sa...

Hvordan kan Johannes vite hva som driver andre mennesker han ikke kjenner? Kan Johannes lese tanker?

Anonym sa...

Nei, jeg kan ikke lese tanker, men jeg leser hva dere skriver. Det er temmelig avslørende.

Anonym sa...

BjornOlav
Jag har fått ett till ord till dej som färdkost.Mika 2:13

;"En vägbrytare drager ut framför dem;
de bryta sig igenom och tåga fram,
genom porten vandra de ut.
Deras konung tågar framför dem,
Herren går i spetsen framför dem!"

Tag detta ord till dej,ocg hälsa det gärna till nägon fler där på bönkoferensen.
Gå med Gud!
Glöm inte att Han går framför dej!
Jag tackar för förbönerna.

Fridshälsningar Karin

Anonym sa...

Naturligtvis ska det vara
och hälsa det gärna till någon fler på bönekonferensen

Karin

Anonym sa...

Så Johannes blander altså sammen sin egen reaksjon og forståelse av det han leser, med de indre motivene til dem som skriver.

Det lover ikke godt for analysen.

Anonym sa...

Ordene er så tydelige at alle og enhver forstår hva som ligger bak. Behøver ikke akkurat være språkforsker eller psykolog for å forstå dette.