fredag, januar 04, 2008

Viktig ledersamling i Telemark



Dagens bloggpost kom sent. Kom hjem ved 21.00 tiden etter å ha vært på reise fra Bø i Telemark, hvor jeg fra torsdag ettermiddag har vært sammen med en tverrkirkelig gruppe ledere, med bakgrunn fra både pinsekarismatiske og lutherske sammenhenger, for å drøfte sentrale spørsmål som er oppe i tiden. Det er godt å møte brødre fra forskjellige sammenhenger, for å snakke om det som ligger oss på hjertet og finne veier til forståelse, innsikt og kunnskap ut fra Guds ord. Jeg setter stor pris på å være en del av dette fellesskapet. Vi møttes på Vatnar ungdomssenter, som eies av pinsevennene i Telemark. Boforholdene er enkle, som ved slike ungdomssentre flest, men stedet har en veldig flott peisestue. Med et sprakende peisbål, åpne Bibler, og med god tid til å be for og med hverandre, så var dette til stor inspirasjon!

Det står om apostelen Paulus at da han var på vei til Rom, kom de kristne fra forsamlingen i Rom og møtte Paulus og hans reisefølge "helt ute ved Forum Appii og Tres Tabernæ." I denne forbindelse leser vi: "Da Paulus så brødrene, takket han Gud og fattet mot." (Apgj 28,15)

Det var slik jeg opplevde denne ledersamlingen. I den åndskampen vi står i, er det av stor betydning å kunne møte likesinnede og være til hjelp for hverandre. I morgen har Kirkelig Fornyelse sitt årlige møte på Gran, og jeg skal tradisjonen tro ta meg en tur innom. Der treffer jeg brødre som representerer en annen del av Kristi kirke her i Norge, som jeg også kjenner meg hjemme hos. Jeg gleder meg allerede. Du vil som vanlig finne en ny bloggpost på denne bloggen i morgen.

Bildet viser Vatnar ungdomssenter.

Ingen kommentarer: