tirsdag, mars 19, 2024

En drøm om et angrep på Kristi kropp


 Natt til mandag 18.mars 2024 drømte jeg at jeg åpnet en eske. Da esken ble åpnet kravlet det med ekle skapninger - ormer, edderkopper, mest skorpioner og dyr jeg aldri har sett maken til som spant. Mange forsvant ut av esken. Mange på gulvet. Med ett var alle borte.

Etter en tid oppdaget jeg svarte felt på gulvet, og da jeg bøyde meg ned så jeg et mørkt nett av spindelvev og under dette dekket kravlet mange av disse uhyggelige skapningene med klør, tagger og redskap til å stikke med. Så angrep de kroppen til en som sto der. Noen stakk, andre skjærte, andre saget.

Da la jeg merke til noe underlig: noen gikk til angrep på et ark og spiste opp bokstavene. Andre spant et mørkt dekke over øynene. Deretter ble munnen taus. 

Jeg tyder dette som følger: dette er et pågående og fremtidig angrep på Kristi kropp. Det jeg så var urene ånder. La dere ikke forføre! I 2024 vil det bli mer forførelse enn noensinne. Urene ånder er sluppet løs. 

"Ha ingenting med dem å gjøre, for en gang var dere selv mørke, men nå er dere lys, i Herren - så vandre da som lysets barn - og lysets frukt er all godhet og rettferd og sannhet - så finn ut hva som er Herren til behag, og ta ikke del i mørkets golde gjerninger, men avslør dem heller, for det de bedriver i det skjulte, er det en skam bare å nevne, men alt kommer for dagen når det blir avslørt av lyset, og alt som kommer for dagen, er lys. Derfor heter det: Våkn opp, du som sover, stå opp fra de døde, og Kristus skal lyse for deg. Se derfor nøye etter hvordan dere lever, ikke som ukloke, men som kloke, så dere nytter den tiden som er gitt, for dagene er onde. Vær derfor ikke uforstandige, men lær å forstå hva som er Herrens vilje." (Ef 5,7-17)

Ingen kommentarer: