tirsdag, mars 12, 2024

Viktige komponenter i utrustningen av Herrens hær


 Det er minst tre hovedkomponenter som er nødvendige for å utruste Herrens fremvoksende hær for dagene som kommer: åpenbarende innsikt; åndelig salvelse; og guddommelig formidling.

Som foredragsholder er en av de mest meningsfulle kommentarene vi kan motta fra noen: "Jeg føler at jeg kunne lytte til deg snakke i timevis!" Det er ikke nødvendigvis fordi personen er veltalende eller har en god beherskelse av språket. Normalt er det bare vanlige mennesker som har oppnådd en "åndelig salvelse" som deler sin "åpenbarende innsikt", og personen mottar en "guddommelig formidling." Du mater sjelen deres, og det virker som om de kunne lytte i timevis.

Herren Jesus har lagt veien for oss til å bli salvet slik han var. Han sa: "Herrens Ånd er over meg for han har salvet meg!" Uansett hvilken gave vi har, er det "salvelsen" som forsterker den og får gaven til å blomstre og bli fruktbar gjennom åndelig formidling.

Derfor er vår søken etter stor/klar åpenbaringsinnsikt (i Guds Ord og plan) med Åndens salvelse som frigjør fruktbar formidling.

- Paul Keith Davis/oversatt til norsk av Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: