onsdag, februar 11, 2015

Seminar om den profetiske tjenesten lørdag - på Den nasjonale bønnekonferansen på Grimerud

Det er spennende dager som ligger foran. Førstkommende lørdag skal jeg ha et seminar på Grimerud i forbindelse med Den nasjonale bønnekonferansen. Tema er 'den profetiske tjenesten'. Et av de største behovene jeg ser i Kristi kropp i dag er at Gud reiser opp profeter. Vi trenger profetene av mange årsaker, blant annet for bedre å kunne be i tråd med det som ligger på Guds hjerte for vår nasjon og nasjonene.

Jeg vil i mitt seminar snakke om det profetiske embetet, som er gitt til Kristi kropp, og om forbønnens tjeneste. Det nasjonale bønnerådet ser et behov for at Gud lar det vokse fram profetiske 'laug' rundt i landet som kan gi retning og åpenbaring inn i menighetenes arbeid og i bønn for Norge. Hva ligger på Guds hjerte? Hva vil Han vi skal be for?

Under seminaret vil jeg fremme følgende påstand: 'Ikke alle forbedere er profetiske, men alle profeter er forbedere'.

Årets nasjonale bønnekonferanse på Grimerud er spennende på mange måter. Tema i år er: 'Hva sier Ånden til menighetene? Vi får besøk av bønnekvinnen Rania Sayegh fra Nasaret. I Jesu hjemby driver hun et bønnehus, og er svært opptatt av forsoningsarbeid. Hun talte på bønnekonferansen i fjor også, og gjorde et sterkt inntrykk med sin ydmykhet og varme, og med et brennende engasjement for Jesus! Et nytt bekjentskap er Peter Kovalenko fra Ukraina. Denne pastoren har ledet an i bønnearbeidet i en særdeles vanskelig tid for sitt hjemland. Han har daglige andakter på riksdekkende TV.

Marie Hognestad, Anders Skarpsno og Jan Honningdal skal lede lovsangen. Det gleder jeg meg veldig til! De har en egen evne til å føre mennesker inn i Guds hellige nærvær.

Jeg legger ved programmet i en egen link, som du kan trykke på, så ser du hva som skjer. Om du ikke har meldt deg på, så gjør det nå. Det er mulig å komme på dagsbesøk!

file:///home/chronos/u-2d0d262762c2385cbf7bc6ce466ea34ca11c20b0/Downloads/Nasjonal%20b%C3%B8nnekonferanse%202015.pdf

Ingen kommentarer: