fredag, februar 20, 2015

Broder Yun - en mann på kne

Jeg blir så grepet av det Øystein Åsen, daglig leder av misjonsorganisasjonen AsiaLink skriver om broder Yun (bildet), eller Den himmelske mannen. Hvilket forbilde!

'Jeg har kjent broder Yun i over ti år nå. Vært tett på. Historien om hvordan Gud helbredet ham, førte ham ut av fengselet og deretter ut av Kina, er fantastisk. Minst like sterkt er det å være vitne til hvordan denne mannen lever sitt daglige liv. Hans trofasthet mot kallet. Den enkle livsstilen. Hvor totalt fri han er fra fakter, også etter at han er blitt en kristen 'verdenskjendis'.

Dagen hans begynner med bønn og Bibel klokken 05. Aldri spiser han noe uten først å takke Gud. Når broder Yun kommer inn i et rom - om det er i hans hjem, en kirke eller en flyplass - så er hans første handling å bøye sine kne og be.

Gleden, takknemligheten, tjenersinnet og den ustoppelige trangen eller å dele Jesu kjærlighet, over alt og til alle, gjør at han i sannhet fortjener kallenavnet sitt - 'den himmelske mannen'.

Vanligvis bruker jeg ikke bloggen til å promotere andres misjonsarbeid, men jeg gjør gjerne unntak for AsiaLink. Om bloggens lesere vil støtte deres viktige og strategiske misjonsarbeid i Asia, eller gi en gave direkte til broder Yun kan du benytte bankgiro 1822 07 07217. Om du vil gi gaven til broder Yun merk da giroen med 'broder Yun'.

Ingen kommentarer: