torsdag, juni 02, 2022

Drømmen om vekkelseskappen, del 1

Den amerikanske forbederen Dutch Sheets skriver i et av sine siste blogginnlegg om to drømmer forbederen Gina Gholston (bildet) har hatt den siste tiden, drømmer til stor oppmuntring. Jeg har valgt å oversette dem til norsk, slik at også norske forbedere kan ha gleden av å få del i dem. Den første drømmen er fra juli i fjor og oppfølgeren i forrige uke. La dem oppmuntre ditt hjerte og sinn. Gina sier:

"5. juli 2021 drømte jeg at jeg var sammen med en gruppe mennesker som besøkte et sted av stor betydning i vekkelseshistorien. Vi kom til den gamle kirken, bygget av grå/hvit stein, og gikk inn. [Gina beskriver så kirken i detalj.]

«Vi trodde vi var alene, men begynte å høre en mannsstemme klinge bak talerstolen. Selv om vi ikke kunne se mannen, kunne jeg som drømmeren av denne drømmen se at han lå på kne med høyre hånd løftet mot himmelen; han var i djup, strevsom bønn - så intens, så full av lidenskap og oppriktighet! Det var som om han ble tømt for hvert ord. Mens han snakket, gynget han frem og tilbake på knærne, med hånden løftet hele tiden. Ansiktet hans var rødt på grunn av den ekstreme intensiteten i bønnen hans. Fire eller fem ganger gjentok han den samme bønnen:

'Akk, dette korset som jeg må bære, 'er ikke en oppgave for meg. Dens vekt er lett, for min glede er å gjøre alt du ber meg om! Jeg snur meg nå. . . å se ditt ansikt; det er alt som betyr noe for meg! Jeg løfter øynene mine; Herre, hør mitt rop. VIS MEG DIN HERLIGHET!’

«Da han ba, var det som om en elektrisk strøm kunne føles påtagelig; vi ble alle brakt til tårer da tyngden av Guds nærvær fylte hele rommet. Vår gruppe gikk ærbødig til venstre for oss og satte seg på en kirkebenk, uten å ville forstyrre mannen.

«Jeg har ikke ord for å forklare dette, men hele atmosfæren er fylt med Guds glede. Jeg skulle ønske jeg var i stand til å artikulere tilstrekkelig hvordan det føltes! Vi kunne føle at Gud var så fornøyd med denne mannen og hans bønn. Følelsen av Guds velbehag var nesten påtakelig.

«Da han fortsatte å be, hulket vi alle, overveldet av Herrens nærhet, og mannen hørte oss. Han reiste seg fra knærne og gikk mot talerstolen. Jeg la merke til at han var en høy, ung mann og hadde på seg klær fra tidlig på 1900-tallet. Han lente seg over prekestolen og så oss der. Med albuene på prekestolen og ansiktet hvilende i hendene, så mannen på oss og sa, med dype følelser, nesten hviskende: ‘Du kom! Du er her!'

«Han reiste seg rett opp, og vi så at han var kledd, ikke med naturlige klær, men med noe som så ut til å være en type kappe. Kjortelen var veldig tykk, klumpete og lang, og rørte gulvet, gammel og ekstremt tung. Så sa han til oss: ‘Jeg har ventet på deg!’ Han la hånden på kappen og sa: ‘Jeg hadde på meg denne for min tid, og det var alt jeg ønsket meg! Det var alt jeg ønsket!’

«Jeg var nesten redd for å snakke, men jeg spurte ærbødig: 'Hva er det?'

"Han svarte med så stor respekt for det: 'Det er vekkelsens kappe!'

«Jeg spurte da: 'Hvem er du?'

"Han sa," Det er ikke viktig. Det som er viktig er at du kom for å få denne kappen. Du har blitt sendt hit for dette formålet.'

«Vi hadde trodd at vi var der bare for å se bygningen, men vi forsto nå at vi bevisst og overnaturlig hadde blitt brakt dit av Gud for å motta denne kappen. Denne erkjennelsen var overveldende for hver enkelt av oss.

«Den unge mannen begynte så å fortelle oss historier om kappen – hvordan han hadde mottatt den, og historier om opplevelsene han hadde i sin tid mens han bar den. Vi skjønte da at denne kappen var "korset" han snakket så intenst om i bønnen. Selv om det var tungt, hadde det ikke vært en byrde for ham, men hans livs største glede!

«Da han snakket til oss, la vi merke til at kappen, som fortsatt var på ham, vokste overnaturlig, utvidet seg for hvert ord han sa, og fylte scenen. Han sa: 'I min tid ropte jeg til Gud og ba om at minst 100 000 sjeler skulle bli berørt og forandret av Den Hellige Ånds kraft. I din tid må den imidlertid være mye større.’ Kappen fortsatte å vokse, og han fortsatte å snakke, og ga oss instruksjoner og åpenbaringer om denne kappen. Han gjorde det fordi det ble gitt til oss slik at vi skulle bære det for vår tidsalder.

«Da vi lyttet i ærefrykt til det han sa, traff den fulle erkjennelsen oss at vi skulle bære denne kappen, og vi så alle på hverandre med et blikk som sa: «Det kan vi ikke bære! Det er for tungt! Den er for stor!’ Vi ble overrasket over at han fortsatt var i stand til å stå under vekten av den mens han snakket. Jeg ble så overveldet av omfanget av det som skjedde at jeg hulket. Jeg reiste meg fra kirkebenken, gikk inn i en midtgang og falt på kne. Det gjorde alle. Da jeg visste at vi var sendt av Gud for å motta denne kappen, stilte jeg spørsmålet vi alle tenkte: ‘Hvordan kan vi bære det? Det er SÅ stort!’ Dette virket naturlig nok umulig!

"Mannen svarte:" Du kan ikke bære denne kappen og se fremover eller rundt deg. Hvis du gjør det, vil den bli misbrukt og revet; det vil bli tungvint og til og med slitsomt for deg. Du må alltid se oppover og bli fullstendig trollbundet av Herren. Fokuser på ham! Forfølge ham! Lengter etter ham! Og snart vil vekten av kappen bli absorbert av lidenskapen i ditt hjerte for mer av ham.'

«Da sa han med dyp glede: «Nå . . . det er din tid til å bære kappen!'

"I kor, fortsatt gråtende, sa vi: 'Vi mottar det! Vi vet ikke helt hvordan, men vi mottar det!’ Så, ut av dypet av våre vesener, begynte vi å be den samme bønnen mannen hadde bedt i begynnelsen av drømmen. Det ble ropet fra hvert vårt hjerte:

'Akk, dette korset som jeg må bære er ikke en oppgave for meg. Dens vekt er lett, for min glede er å gjøre alt du ber meg om! Jeg snur meg nå for å se ansiktet ditt, det er alt som betyr noe for meg! Jeg løfter øynene mine; Herre, hør mitt rop. VIS MEG DIN HERLIGHET!’

«Mannen gikk ned fra prekestolen, tilbake på scenen, og var borte. (Jeg vet ikke hvem mannen var, men jeg tror det var Evan Roberts, en ung mann som var medvirkende til den store walisiske vekkelsen som fant sted tidlig på 1900-tallet. Og jeg føler at Moriah Chapel i Wales, der vekkelsen begynte , var kirken der vi sto.)

«Fortsatt på våre knær, og slapp den intense bønnen som nå var blitt vår bønn, ble kappen løftet fra scenen og lagt på oss. Den dekket oss, og var nå stor nok til å fylle hele kirken! Da den dekket oss, ble kappen til et glidefly, løftet oss opp og begynte å transportere oss. Vi ble båret av kappen over havet, deretter over land og fjell. Vi landet, vendt mot vest.

«Mens kappen fortsatt dekket oss, visste vi alle at vi var i fjellene i North Carolina, på stedet der Den Hellige Ånd kom over en liten gruppe menn på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet (nå kalt Fields of the Wood). Disse mennene lanserte senere kirkesamfunnet 'Guds kirke'. Ute foran oss, i et spenn på omtrent tjue fot i bredden, så vi hvite steiner som utgjør bokstaver, omtrent fire fot høye, som staver ordene: «FORTSETTELSE».

Dette er slutten på den første drømmen.

fortsettes

Ingen kommentarer: