søndag, november 12, 2023

Herren reiser opp en Ester-generasjon


I går - lørdag 11.11 klokken 11.11 - oppfordret den arabisk-israelske bønnekvinnen Rania Sayegh kristne over hele verden til å be for Israels nordlige områder. For May Sissel og meg var det en stor glede og et privilegium å stå sammen med vår gode venn Rania denne dagen. 

Her er et profetisk budskap Rania publiserte for tre dager sin. Det ble båret frem av Amy Rylander. Jeg har oversatt det til norsk:

"Jeg reiser opp en Ester-generasjon. Du ble født for en tid som denne og jeg posisjonerer deg til å bli en som sitter i portene for å ha innflytelse i din nasjon og i Riket. Jeg kaller mine forbedere som vil be og faste for å få del i himmelens strategier. Jeg reiser opp mine modige kongerike krigere som vil se frykten i hvitøyet, og være forsikret at jeg er med dem og for dem. Hold ingenting tilbake. Sitt ikke på tribunene. Adgang og favør er blitt gitt dem. Nå - stå frem i porten som jeg har satt foran deg. Kampen er min.

Krone - kongelig autoritet og styre er gitt av Gud og gitt Hans barn

Septer - makt og autoritet

Purpur - kongelig, autoritet, favør

Indigo - identitet

Blått - profetisk åpenbaring, himmel, Den Hellige Ånd, Guds styresett

Rødt - salvelse, kraft, visdom, lidenskap, kriger, beseiret land

Gull - herlighet, rikdom, fremgang, velstand

Ester 4,14

Salme 24,1-10

"...og han sa: Jeg sverger ved meg selv, sier Herren: Fordi du gjorde dette, og ikke sparte din sønn, din eneste sønn, så vil jeg storlig velsigne deg og gjøre din ætt så tallrik som stjernene på himmelen og som sanden på havets strand. Din ætt skal ta sine fienders porter i eie, og i din ætt skal alle jordens folk velsignes, fordi du adlød mitt ord." (1.Mos 22,16-18)

"Men alle de som tar sin tilflukt til deg, skal glede seg. Til evig tid skal de juble. Du skal verne om dem, og de som elsker ditt navn, skal fryde seg i deg. For du, Herre, velsigner den rettferdige. Som med et skjold dekker du ham med nåde." (Salme 5, 12-13)

Ingen kommentarer: