torsdag, november 02, 2023

Mot og englebesøk


Har motet forlatt meg? Er motet kommet for å bli? Har jeg mot nok for i dag?"

Jeg hadde et møte med en engel tidlig i 2020. Et styrkebudskap som har båret meg gjennom de forskjellige vanskelighetene i denne verden. Det er et budskap jeg står på i dag når vi tror på seier over fienden.

Engelen ga meg mot tre morgener på rad. Jeg fikk Ester 4:14 klokken 04:14. Tallet 4:14 ble lagt i hendene mine. Jeg ble fortalt at dagene forandret seg, at motgang var nær.

Jeg mottok en formidling av mot - mot som Ester som finnes i den fullkomne kjærligheten og som viser overnaturlig tapperhet. Det ble klart uttrykt for meg at hver dag ville jeg trenge mot og hver dag ville jeg få det.

Dette møtet er personlig, men det er også for alle. Det er, for deg, en påminnelse om motet som finnes i hans fullkomne kjærlighet.

Nå kan jeg tro på et septer av nåde angående alt jeg har begjært Kongen for å inkludere i mitt hjertes bønner, rettes mot meg: At Han ville bringe forvirring til Israels fiender, drepe våre barns fiender og seire over fiendene til Sin elskede.

Selv om ondskapens veier håner oss dag og natt, vil vi ikke frykte. I stedet vil vi finne vårt mot i den indre virkningen av Yeshuas blod – det mektige blodet som ikke vil svikte.

Etter englebesøket fant jeg ut at forholdet mitt til mot har endret seg. Jeg har samtaler med det!

«Mot, har du forlatt meg? Mot vil du bli? Har jeg mot nok for i dag?"

Jeg er takknemlig for at jeg gjennom det hele ser at Herren sørger for meg– gir meg muligheten til å reise meg med vinger som ørner, løpe og ikke bli trett og gå og ikke besvime.

​Selv om jeg, som mange, har vært nærme på å trekke meg tilbake, vil jeg ikke trekke meg tilbake, og det vil ikke Herren... heller ikke du. Israel, barna og hans elskede trenger at vi fortsetter å stå.

Så i dag kaller jeg dem modige - hver kriger preget av hans blod. Og jeg håper englene vil kalle oss modige – mens de gleder seg over vår seier i ham. Og slik la oss alle være de som seirer ved Lammets blod og ved hans vitnesbyrds ord. La oss være som Ester som står for seier og frihet. Og da skal det sies at vi kjente mot og elsket ikke våre liv til døden.

"Hvis du forblir stille på denne tiden, vil lettelse og utfrielse for jødene komme fra et annet sted, men du og din fars familie vil gå til grunne. Og hvem vet annet enn at du har kommet til din kongelige stilling for en tid som denne.» Ester 4:14

- Amy Thomas Davis/Oversatt til norsk av Bjørn Olav Hansen (c)​

Ingen kommentarer: