søndag, april 20, 2008

Vil du være med å nå 600.000 med evangeliet?



Vil du være med på å nå 600.000 mennesker i Romania med evangeliet, to ganger i uken via radio? Vi trenger 12 personer som kan gi 100 kroner i måneden. For 1200 norske kroner kan Victor Otet, (til venstre på bildet) sende kristne programmer to ganger i uken på den mest populære radiokanalen som dekker Maramures-området i det nordlige Romania. Programmet Victor lager varer i 80 minutter, og inneholder bibelundervisning samt kristen sang og musikk. Allerede fra starten av hadde programmet over 10.000 faste lyttere. I dag er antallet lyttere mye høyere.

Victor Otet tilhører Herrens Arme, en fornyelses- og vekkelsesbevegelse innenfor Den rumensk Ortodokse kirke. Han har et tilsynsansvar for en rekke bedehus i og rundt Baia Mare. Ved siden av å drive med aktiv evangelisering, driver også Otet og hans medarbeidere et suppekjøkken, og står for distribusjon av humanitær hjelp til fattige. De bygger også bedehus og setter opp kirkebygg. Mange kommer til tro hver eneste måned, og mange kan vitne om at Herren har grepet inn i deres liv med helbredelse. Herrens Arme er en fornyelses-og vekkelsesbevegelse som opplever mye tegn og under som skjer når Herren stadfester sitt ord.

I dag har Victor og jeg vært sammen i bønnekoia mi på Skumsjøåsen. Skaren bar slik at det var mulig å ta seg frem. Det er mye snø i dette området ennå. Det var veldig fint å være sammen med Victor i bønn i koia, eller Mamre som koia heter. Han har en nød for å se sitt eget folk nådd med evangeliet.

1200 kroner i måneden er ikke mye penger, men tenk hva disse pengene kan gjøre for menneskers evighet! Tenk om 12 av bloggens lesere kunne binde seg for å gi 100 kroner i måneden i ett år, så har vi sikret driften av disse radiosendingene frem til april 2009! Kanskje noen har muligheten for å gi mer?

Ta kontakt - aller helst via mail: gudsherlighet@yahoo.no

Gjennom vårt misjonsarbeid: White Fields Mission garanterer vi at alle penger som gis til dette arbeidet går uavkortet til Victors arbeid. Jeg har kjent Victor gjennom mange år nå, og vet at han er en person med stor integritet. Skulle det komme inn mer penger enn det som trengs til å dekke utgiftene til radioarbeidet, vil disse midlene gå til det øvrige evangeliseringsarbeidet Herrens Arme driver.

Gaver til dette arbeidet kan gis til konto: 1604.04.04345. Kontoens navn er: White Fields Mission. Husk å merk giroen med Radio Romania.

Bildet er tatt hjemme i stua vår i dag.

Ingen kommentarer: