onsdag, mai 12, 2021

De døde på grunn av terrorrakettene fra Gazastripen

Det siste offeret for terror-rakettene fra Gazastripen mot Israel er en seks år gammel gutt ble drept da en av disse rakettene rammet et bolighus i Sderot. Seksåringen døde av skadene han pådro seg da raketten slo ned. Fem andre ble også skadet i forbindelse med dette angrepet. Tilstanden til en av de tilskadekomne er alvorlig. Det skal dreie seg om seksåringens mor. Rakettene fra Gazastripen slo ned i en boligblokk. Terroristene fra Gaza skyter altså ut raketter som rammer sivile mål i den hensikt å drepe og gjøre så stor skade som mulig. 

Også i Ashkelon har disse rakettene skadet mennesker. 20 personer skal være skadet her. I Ashkelon ble et bolighus rammet. 

På bildet ser du noen av de som er drept av terrorrakettene fra Gazastripen. Det dreier seg om: Leah Yom Tov (63), Khalil Awad (52), og hans datter Nadin (16), Soumya Santosh (30), Nella Gurevitz, som var i 80 årene og Omer Tabib (21). Jeg skrev i går at 16 åringen var jødisk. Det var de opplysningene jeg hadde på daværende tidspunkt, men det viser seg at far og datter var palestina-arabere. Så de ble altså drept av sine egne. 

Soumya Santosh var en hjelpepleier fra India. Hun hadde arbeidet i Israel i seks år. Hun saatt foran en videoskjerm og snakket med sin mann i India da rakettene traff huset der hun satt. Hun etterlater seg foruten ektefellen også en sønn. 

Nella Gurevitz oppholdt seg i sin leilighet sammen med sin ektemann da rakettene falt. Han ble vitne til sin elskedes tragiske død.

Leah Yom Tov ble drept tirsdag natt etter at raketter traff hennes hjem i Rishon Lazion. Hun etterlater seg ektefelle og deres barn.

Omer Tabib var israelsk soldat og døde på grunn av et rakettangrep. Han etterlater segvsine foreldre, og en lillebror.

Ingen kommentarer: