søndag, januar 07, 2018

Takknemlighet

I dag hadde jeg gleden av å besøke Pinsekirken Kolbotn igjen. Jeg talte om "Velsignelsen i ubesvarte bønner", i forbindelse med at menigheten har startet på sin årlige bønneuke. Denne menigheten har jeg et spesielt forhold til. I nærmere tre år besøkte jeg den jevnlig - noen ganger to-tre ganger i måneden - i forbindelse med at menigheten var uten pastor. Jeg deltok også i prosessen med å få valgt ny pastor, og jeg tror alle er glad for at Olaf Flatland takket ja. Menigheten har hatt en god tid etter det.
Det var så godt å treffe igjen gode venner! Takk for den raushet jeg alltid blir møtt med i Pinsekirken Kolbotn. Takk for alle gode klemmer og gode ord. May Sissel og jeg traff mange av de vi kjenner, og en del nye. Det lover godt at det er kommet til mennesker vi ikke kjenner. Savnet noen, men det er ikke alltid at det passer for alle, og noen av de vi kjenner er nå enten hjemme hos Herren eller er på sykehjem. Vi takker Gud for dem alle.
Så fint at vi også fikk feiret nattverd sammen. Takk til Jan Willy Løken som ledet og som sang og førte oss inn i Guds nærbær, og til Olaf Flatland som inviterte meg.

Ingen kommentarer: