søndag, august 04, 2019

Sensommerens og høstens møter og seminarer

Her kommer en ny oppdatering til alle dere som ber for oss. Vi tar nå fått på sensommerens og høstens møter. Møtekalenden for august/september ser foreløpig slik ut:

August:
Søndag 18 kl.11.00: Preken Brumunddal baptistkirke
24.-25: Møtehelg Kragerø (se egen notis)
Torsdag 29: Kristelig legeforening Mjøsa: Bønn i en travel hverdag.

September:
Søndag 1 kl.11.00 Pinsekirken Kolbotn
2.-8: Bønneseminar Stavanger/Ålgård baptistmenigheter
Søndag 15 kl.11.00 Brumunddal baptistkirke
Kl.17.00: Filadelfia Lena
Søndag 22 kl.18.00: Normisjon Askim
28.-29: Seminar Skien baptistmenighet: Når livet ikke ble slik jeg hadde tenkt.

Så kan det komme endringer. Helsesituasjonen min kan innebære at møter må avlyses. men utgangspunktet er at jeg skal forsøke å gjennomføre programmet.

Kragerø

May Sissel og jeg gleder oss til vi skal til Kragerø. Det er første gang jeg skal holde mitt nye seminar: 'Når livet ikke ble slik jeg hadde tenkt.' Det er nok det mest personlige av alt jeg har gjort. Her snakker seg sant og ærlig om livet, hvordan det er å leve med kronisk sykdom, hva som skjer med troen når livet møter brattbakkene, om håp, om det personlige bønnelivet i livskrisene.

Seminaret holdes lørdag 24.august kl.15.00 i Løkka bedehus, og varer i tre timer.

Søndag 25 er det gudstjeneste i Kragerø kirke (Den norske kirke) kl.11.00 hvor jeg taler. Etter gudstjenesten går vi over gata til Metodistkirken hvor jeg skal ha et seminar med tittelen: 'Hverdagsbønn eller la livet ditt være en bønn.'

Takk til alle dere som står sammen med oss i bønn. Juli måned har vært en utfordrende måned helsemessig, med mye smerter og skjelving. Nå har jeg også fått noen svarte prikker som danser foran øynene. Be om at de må bli borte. De er slitsomme.

Ingen kommentarer: