søndag, juni 18, 2023

Våger vi å utfordre den totalitære Pride-ideologien?


Barn av kristne foreldre fikk betale en høy pris for sin tro og overbevisning i det ateistiske Sovjetunionen. De ble utfryst, mobbet og mishandlet av både lærere og medelever, mest på grunn av deres foreldres tro og selvsagt også  på grunn av deres egen tro. De ble tvunget til å følge en ateistisk læreplan, hvor barna skulle læres opp til å tro at det ikke finnes noen Gud. Dette gjaldt i særlig grad barn av baptister og andre frikirkelige, som ble sett på som farlige sekter, men også barna til ortodokse troende fikk unngjelde. Ved flere anledninger ble barna tvunget til å spionere på sine egne foreldre, og angi dem til sine lærere, som så meldte dem til politiet. Dette kunne føre til at foreldrene ble arrestert. Årsak? Foreldrene deltok på gudstjenster, eller eide en Bibel, som de leste! Det var grunn nok til å bli arrestert. Det gjorde disse kristne til samfunnsfiender. Jeg husker mange slike historier fra min tid som redaktør for Ropet fra Øst, som i min tid ble utgitt av Misjon bak Jernteppet, senere Norsk Misjon i Øst. Nå heter organisasjonen Stefanusalliansen, og bladet Stefanus-magasinet.

Dette kom så levende for meg da jeg leste reportasjen i Dagen i går, lørdag 17.juni 2023, om Susanne Bergstø, som ikke vil at hennes ni år gamle datter skal utsettes for den totalitære Pride-ideologien. Du leste rett! Ideologien bak Pride fremstår mer og mer som totalitær. Den minner meg om den totalitære ideologien til ateistene i Sovjetunionen, der alle værsågod skulle mene det makthaverne mente.

For noen dager siden ble jeg kraftig utfordret av en 17 år gammel kristen jente. En skole et sted i Norge skulle markere Pride, og elevene skulle kle seg i ulike farger. Hver klasse skulle ha lik farge. I 17 åringens tilfelle skulle alle i klassen kle seg i rødt. Denne kristne jenta ville ikke være med på Pride, men ville heller ikke skulke skolen, så hun bestemte seg for å kle deg i hvitt! Som en stille markering av sin tro og overbevisning. Hvilket mot! Tenk å våge å ha sine egne meninger, og stå for dem, gå motstrøms når alle andre tvinges til å gå i en retning!

Dette utfordret en som snart fyller 65 til å stå opp for det jeg tror på og er overbevist om. Jeg ønsker på ingen måte et totalitært samfunn hvor alle må mene som Pride- og Fri-bevegelsen. Men det koster. Men når 17 åringen våger å gå motstrøms, så må da 65 åringen.

Men tilbake til Susanne Bergstø og hennes ni år gamle datter. Hele tre ganger har moren fått avslag fra skolen om fritak fra Pride-undervisning. Hun mener at "barn må ha barndommen sin i fred", men det vil ikke skolen i Kristiansand høre på.  Niåringen skal værsågod utsettes for noe mor ikke vil at henns barn skal eksponeres for. Datteren på ni kom hjem og fortalte om det hun opplevde som noe ekkelt på skolen. Mens barna spiste lunsj viste skolen en film om onani. 

Nå vil mor ha fritak for barnet sitt fra denne formen for tvangsundervisning, fordi hun er uenig i den ideologien som ligger bak. Det burde hun få, like mye som de som vil gå i Pride-tog skal få gjøre det.

Det er tvilsomt om hun vinner frem. Det norske samfunnet er blitt mer og mer intollerant overfor mennesker som ikke underkaster seg det Pride og Fri mener. Det er lite rom for det mangfoldet de selv sier at de ønsker og kjemper for. Om ikke lenge blir de som mener noe annet enn dem saksøkt, arrestert og fengslet.  Om jeg overdriver? Det tror ikke. Prideideologien er totalitær. Bare prøv å utfordre disse kreftene.



August Landmesser gikk motstrøms. Mens alle andre gjorde Hitler-hilsen, så bøyde han ikke kne for avguden.

Det andre bildet viser barn i en klasse i det atestiske Sovjetunionen.

Ingen kommentarer: