lørdag, september 30, 2023

Med foldede hender for Norden - og i særdelshet Sverige


Norden - og særlig vårt naboland Sverige - står midt oppe i en svært alvorlig krise. Den svenske statsministeren, Ulf Kristersson, sier det rett ut: "Ikke noe land opplever en lignende situasjon som Sverige akkurat nå", og legger til: "Situasjonen er eksepsjonell." På en pressekonferanse fredag meddelte Kristersson at det svenske forsvaret vil bli satt inn i kampen mot den organiserte og voldelige kriminaliteten. Nå gir statsministerne i Norden løfte om å hjelpe Sverige.

Kan politikerne samle kreftene, så kan bønnefolket i Norden gjøre det samme! Tiden er nå kommet til å folde våre hender og bøye våre knær for å be for våre nasjoner, og stride i bønn mot de åndskreftene som vil død og ødeleggelse, som skaper frykt og lidelse.

"Det finnes en uro i de nordiske landene. De vil heller ikke at svensk gjengkriminalitet skal få feste hos dem", sier den svenske statsministeren.

Denne måneden har totalt tolv personer blitt drept i forbindelse med gjengkriminalitet i Sverige. Flere av de drepte er mindreårige.

Norsk politi opplyser at det finnes 150 kriminelle nettverk her i landet. Ifølge Kripos-sjefen er "Foxtrotnettverket registrert i seks politidistrikt i Norge. Også andre svenske organiserte kriminelle gjør tjenester for norske kriminelle i Norge."

"Situasjonen i Norge er tilsvarande den i Sverige, med at vi har bakmenn som sitter i utlandet og styrer den organiserte kriminaliteten derfra i stor grad. Mens bakmennene i Sverige sitter i Tyrkia, siter bakmennene våre i Marokko2, sier Kripos-sjef Kristin Kvigne til NRK.

Politiet understreker at det ikke er svenske tilstander i Norge.

"Men man skal være forsiktige med å tenke at nettverkene som opererer i Norge ikke er like farlige, selv om det ikke er like mye voldelig aktivitet her. Det kan tvert i mot bety at de har ganske mye bedre kontroll på bakken i Norge. Jeg tenker at vi skal være oppmerksom på at desse miljøene også har et voldspotensial", sier Kvigne til NRK.

Kreftene som er sluppet løs i Norden, kommer de som en konsekvens av at Gud holder velsignelsen og beskyttelsen tilbake på grunn av syndene våre nordiske folk har gjort seg skyldige i? Ikke minst fosterdrapene og ureetten mot de fattige?

Ingen kommentarer: