torsdag, mars 12, 2009

Ukrainske baptister forbereder seg på sommerens barne- og ungdomsleire





5 mars var baptistenes hoved bedehus i den ukrainske byen Lviv, vertsskap for et stort seminar om kristent leirarbeid. Arrangørene var gledelig overrasket over den store oppslutningen om seminaret, som samlet fullt hus og vel så det. I de siste årene har de ukrainske baptistene satset stort på å bygge ut leirvirksomheten sin, som hvert år samler tusenvis av barn- og ungdom til kristne leire over hele Ukraina. De ukrainske baptistmenighetene opplever at leirvirksomheten er deres beste evangeliseringsmetode for å nå barn og ungdom med evangeliet.

Seminaret som gikk over tre dager, inneholdt en rekke work-shops, som blant annet omhandlet sang- og musikk, sport, ulike håndarbeide, og om hvordan man kan arbeide med barnehjemsbarn og spesielt utsatte ungdomsgrupper. Det var også felles samlinger for lovsang og Ordets forkynnelse, og tid for fellesskap.

La oss be om at mange ukrainske barn og ungdommer blir frelst på disse leirene denne sommeren, og la oss be for planleggingen som foregår i disse dager.

Ingen kommentarer: