torsdag, mai 19, 2011

En underlig historie om hvordan Gud kalte noen til å be for meg

Sent i går kveld fikk jeg en stor oppmuntring! En person jeg ikke kjenner tok kontakt med meg for å fortelle en underlig historie:

For to år siden hadde denne personen en drøm. I denne drømmen så hun en person som for henne var helt ukjent, men hun følte at denne personen trengte spesiell forbønn da vedkommende var i en vanskelig situasjon. Hun tilbrakte en dag i bønnekamp for den ukjente.

Ganske nylig var denne kvinnen på besøk i en menighet og der fant hun en av bøkene jeg har skrevet. Bak på boken var det et bilde av meg! Kvinnen ble opprømt over endelig å ha funnet ut hvem det var hun hadde kjempet i bønn for, og måtte vise boka til sin datter som sto ved hennes side:

"Se der! Der er mannen jeg følte så sterkt jeg måtte be for!"

For to år siden hadde jeg noen store utfordringer med livet, så det er underlig hvordan kaller mennesker til å gå inn i bønnekamp for andre som de ikke engang vet hvem er.

Opp gjennom årene har jeg opplevd lignende ting, men det er alltid like sterkt og oppmuntrende. Selv har jeg aldri opplevd å se engler, men andre har sett dem stå ved siden av meg. Det skjedde blant annet på Shetland hvor jeg preket på en bønnekonferanse for en del år siden. Flere kom da uavhengig av hverandre og fortalte at de så engler så ved siden av meg, en på høyre og en på min venstre side, mens jeg preket.

For noen uker siden besvimte jeg mens jeg kjørte bil. Det underlige er at jeg falt slik fremover at hodet mitt utløste varselblinkerne på bilen, og på en merkelig måte fikk jeg bremset før alt ble svart. At det var engler ombord i bilen er jeg i dag sikker på, selv om jeg ikke så dem.

Ingen kommentarer: