mandag, mai 16, 2011

Hvorfor Camping er feil

Det skal selvsagt stå: tar. Men kanskje tittelen fanget din oppmerksomhet? :D Se godt på bildet: Her ser du nemlig hvordan en vranglærer ser ut, en av de Jesus sa vi skulle være på vakt mot! En av de som skal fremstå i den siste tid og føre mange mennesker vill.

Hans navn er Harold Camping (bildet). Du har kanskje allerede lest om ham. Han påstår å vite at verden skal gå under førstkommende lørdag!

Den nå 89 år gamle radio-predikanten (han driver sin egen radiostasjon) har kommet med slike forutsigelser før, siste gangen i 1994. Den gangen hevdet han at folk hadde misforstått det han sa, men denne gangen er han absolutt sikker.

Nå finnes det mange eksentrikere med sære meninger, og egentlig burde man jo bare la slikt passere hadde det ikke vært for at folk faktisk tror dette. Camping har sine støttespillere som reiser rundt i ulike land for å spre dette budskapet.

Hvordan vi kan være 100 prosent sikre på at Camping tar feil, og er en vranglærer?

Fordi Jesus sa: "Men den dag og time kjenner ingen, ikke engang himmelens engler, men bare min Far." (Matt 24,36)

Det holder i grunnen for meg.

2 kommentarer:

Birgir sa...

Å Du verden. Han har ikke lest Bibelen en gang. Godt at du VISER oss HVEM vranglæreren er. Slike folk gjør at mange mennesker lever i en evig angst. De gjør ingenting for at andre skal ha et sunt forhold til Guds Ord.

Mvh.: Birgir

Erling Walther sa...

Kommende lørdag...Utrolig hva enkelt får seg til å "profetere"!. Det som overrasker mer er at noen i det hele gidder å følge slike mennesker. Og enda en gang er det samme årsak - at folk ikke kjenner Guds Ord. Takk for info, men jeg er redd at det ikke er så mange som virkelig bryr seg om Ordet i våre dager!