søndag, mai 01, 2011

1000 amerikanske kristne sporer av - vil flytte til Israel og konvertere til Jødedommen

Sionismen er bibelsk, men det er en kortslutning et sted når 1000 amerikanske kristne sionister vil bosette seg i Israel og konvertere til Jødedommen. Det er avisen Israel Today som melder dette.

Gruppen ledes av Baruch Avrahamovich (bildet), en russisk radio-personlighet fra Portland, som har en stor tilhørerskare blant de russiske immigrantene.

Baruch Avrahamovich vokste opp som en kristen, men oppdaget for noen år siden sine jødiske røtter. Mange jøder fra Russland og andre europeiske land ble tvunget til å omvende seg til den kristne tro gjennom århundrenes løp. Baruch Avrahamovich har siden han oppdaget sine jødiske røtter arbeidet iherdig for at kristne skal reise til Israel, bosette seg der og konvertere til Jødedommen.

Men dette er en fullstendig avsporing. Baruch Avrahamovich kan ikke ha studert Hebreerbrevet i noen særlig grad, hvor det nettopp understrekes at den nye pakten som Jesus kom med bygger på bedre løfter enn den gamle. Dessuten - om de konverterer til Jødedommen må de fornekte Jesus som Messias.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vansklig å tro at gjenfødte kristne handler på en slik måte. Dette må være religiøsitet og navmkristne, slike som ikke kjenner Jesus og hans ord. De kjenner tydeligvis heller ikke til nåtidens mosaiske troende og deres syn på Jesus i Talmud etc..