mandag, mai 16, 2011

Gripende minnehøytidelighet i Times Square Church etter David Wilkersons død

"Alt handlet om Jesus Kristus," sa pastor Carter Conlon da han hedret minnet om David Wilkerson for en mer enn fullsatt Times Square Church lørdag. Tusenvis av mennesker var til stede for å delta i minnemarkeringen både i kirkesalen, i to andre fullsatte saler og over internett.

Pastor Conlon fortsatte:

"Alt det Wilkerson gjorde, levde, trodde og preket var sentrert rundt Jesu kors, syndernes forlatelse, og det overflodsliv som Gud gir løfter om til alle som vender seg til Kristus med et ærlig hjerte."

Sønnen, Greg Wilkerson, takket på vegne av familien for all forbønn famlien er blitt til del etter den fatale bilulykken 27. april da David Wilkerson omkom i møte med en trailer. David Wilkersons kone, Gwendolyn Wilkerson (70) overlevde bilulykken og er i ferd med å komme seg igjen etter en operasjon for en knust hofte. Hun vil måtte forbli på sykehuset noen dager til.

Don Wilkerson sa om sin bror David at han var "en farsfigur" for ham etter at deres egen far døde. Don Wilkerson kunne også fortelle en historie fra tiden da menigheten bestemte seg for å kjøpe det tidligere teateret som nå er blitt til Times Square Church. Teaterkompaniet mente at det måtte skyldes at så mange berømtheter hadde stått på scenen. Til dette hadde David Wilkerson svart:

"Det kommer bare til å bli en stjerne på min scene, og det er den skinnende Morgenstjernen!"

Det var en rekke talere som delte minner i forbindelse med denne spesielle minnesamlingen. Begravelsen hadde vært forrettet på hjemstedet til David Wilkerson, Tyler i Texas, noen dager forut for dette.

Går man til denne nettsiden kan man se minnehøytideligheten på video:

http://www.tscnyc.org/david-wilkerson-memorial-service.php

Bildet er fra minnehøytideligheten.

1 kommentar:

Birgir sa...

Takk skal du ha for dette Bjørn Olav. Wilkerson var en STOR Guds mann. Han stolte på Gud i alle ting. Min kone fortalte meg at David Wilkerson faktisk hadde profetert om at han skulle dø i en ulykke.

Mvh.: Birgir