torsdag, mai 05, 2011

5000 av de fattigste av de fattige er blitt hjemløse etter brann i Sør-Afrika



Den største brannen i historien til den vestlige Kapstanden i Sør-Afrika har ødelagt 1500 skur og gjort 5000 mennesker hjemløse. Sally og Floyd McClung forteller at de har vært involvert i arbeidet med å hjelpe de som nå er blitt hjemløse fra første stund, og de har sørget for et sted å sove til så mange de har hatt plass til.

Brannen startet for to dager siden og rammet Masi hardt. Det er de fattigste av de fattige som nå er rammet. Her kom flere mennesker sammen i små husmenigheter. Alle har mistet sine hjem og det lille de eide.

Sally og Floyd McClung ber om forbønn for alle de som nå er rammet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hallo :) jeg er en jente fra Oslo, Røyken som går i 10.klasse, som har et prosjekt i RLE om Ortodoks kirke i Norge. Og jeg er veldig desperat for jeg skal ha framføring i morgen om dette her, altså 6. mai, og jeg lurte på om du kunne ringe meg eller legge igjenn nr ditt på kommentar feltet, for det er noen spørsmål jeg lurer på som jeg ikke klarer å svare på

Bjørn Olav sa...

Jeg foreslår at du tar kontakt med fader Johannes: tlf 23 37 28 57 eller 472 71 396. Han er forstander for Hl. Nikolai Ortodokse menighet i Oslo.