mandag, juli 25, 2011

Arabiske kristne i Nasaret ber for Norge og de som er rammet av tragedien

Norgesvennen Saleem Shalash(bildet), pastor for baptistmenigheten "The Home of Jesus the King" i Nasaret, sender sine varmeste tanker og djupeste medfølelse til ofrene, de pårørende og hele Norges befolkning i forbindelse med tragedien som har rammet oss så hardt.

I en epost skriver han:

"Ingen ord kan beskrive den sorg vi føler på. Vi ber for dere alle, at dere skal klare å komme igjennom denne forferdelige prøvelsen. Vi ber for alle familiene som er berørt av dette, og for alle sårede. Det er sant at vi lever i den siste tid, men glem ikke at Jesus er seierherre - også over det onde."

Det er gripende å se hvordan våre arabiske venner i denne menigheten ber for Norge. Det har de gjort siden menigheten ble grunnlagt, og spesielt nå når dette har skjedd. Pastor Saleem Shalash var vært på besøk i Norge en rekke ganger, og det foreligger planer om et nytt besøk, men dette er ikke tidsfestet ennå. Vi kommer tilbake med flere opplysninger om dette når de foreligger.

1 kommentar:

Anonym sa...

rørt til tårer,,,dem som har lidd mye elsker mye ,,,Jesus åpne nøden i hjerte så vi kan kjenne ditt hjerte.Jesus må landet oppleve enda dypere kjærlighet som er frukter frs deg.