onsdag, mai 16, 2012

Beveget møte med den aldrende Billy Graham

Billy Graham er like lidenskapelig for Guds kongerike som han alltid har vært, sier Frank Page, i forbindelse med et besøk han gjorde hjemme hos den legendariske verdensevangelisten i hans hjem i Montreat i North Carolina, i går. Og det til tross for 93 åringens skrantende helse. Under besøket var Graham koblet til surstoffstilførsel for å gjøre hans pust bedre. Billy Graham har svak helse, men hans sinn er like oppegående som før.

- Hans fokus er ensidig som det alltid har vært: vinne de fortapte for Kristus, forteller Page.

Frank Page, som er president for Eksekutivkomiteen i Sørstatsbaptistene, det kirkesamfunnet som Billy Graham tilhører. Sammen med Page var også Don Wilton, som er pastor for First Baptist Church in Spartanburg i South Carolina, hvor Billy Graham er medlem. Billy Graham overførte for noen år siden medlemsskapet sitt til denne menigheten, etter at han i nesten hele sitt voksne liv hadde vært medlem av First Baptist Church i Dallas, Texas.

- Besøket hjemme hos Billy Graham ser jeg på som en gave fra Gud, sier Frank Page, som forteller at Billy Graham har vært som en mentor for ham i hans egen tjeneste.

- Dette var en stor oppmuntring for meg åndelig sett, jeg forlot Graham gråtende av glede, fordi jeg følte jeg var i nærværet av en stor åndelig personlighet.

Når Graham ble fortalt hva han hadde betydd for Frank Page, pekte han opp mot himmelen og sa: All ære tilhører Herren.

Ingen kommentarer: