tirsdag, mai 15, 2012

Kristen organisasjon ble nektet å leie lokaler til ekteskapskonferanse

The Law Society i England har nektet en kristen organisasjon å holde en ekteskapskonferanse i deres lokaler fordi den holder fast ved det tradisjonelle kristne ekteskapet, som et ekteskap mellom èn mann og èn kvinne.

The Law Society har trukket tilbake den tillatelsen de gav til organisasjonen "Christian Concern", fordi denne konferansen vil bryte med premissene om en 'mangfolds-politikk' i og med at arrangørene ikke vil redefinere ekteskapet til også å gjelde 'ekteskap' med samme kjønn.

Talere på den kristne ekteskapskonferansen er  den engelske høyestrettsdommeren Sir Paul Coleridge, som nylig stilte seg i spissen for en kampanje for å redusere antall skilsmisser i Storbritannia, The Bow Group's Ben Harris-Quinney, ResPublica's Philip Blond og mediakommentaroren Cristina Odone.

Hva som skjer videre med denne konferansen er ikke avklart ennå. Men så kontroversielt er altså synet på det tradisjonelle ekteskapet blitt, at man våger ikke å leie ut lokaler til de som forfekter Bibelens ekteskapssyn. Som kjent arbeider landets regjering for å få endret ektekapslovgivningen slik det har skjedd her i Norge.

Ingen kommentarer: