mandag, mai 14, 2012

Omlag 15.000 svensker trosset øsregnet for å proklamere Jesus som Herre

De trosset øsregnet de 12.000-15.000 svenskene som deltok på årets Jesusmanifestasjon i Kungsträdgården i Stockholm for å be for landet sitt og proklamere Jesus som Frelser og Herre.

Det står det respekt av!

Lennart Möller, lederen for Jesusmanifestasjonen 2012, sier til avisen Världen i dag:

"Med tanke på att det var mellan sju till nio grader och ösregn är det fantastiskt att folk var ute och vandrare."

Lørdagen begynte med bønn i Filadelfiakyrkan. Så la deltagerne ut på en to kilometer lang bønnevandring der forbederne ba for strategiske steder i den svenske hovedstaden. Riksdagen, Utbildningsdepartementet og Dramaten var noen av de stedene hvor forbederne stanset opp og ba. Det samme med  Malmskillnadsgatan, som er kjent for prostitusjonsvirksomhet.

Ganske nøyaktig klokken 15.00 ringte klokkene i St.Jacobs kirke og den gigantiske gudstjenesten i Kungsträdgården kunne begynne. Avisen Världen i dag skriver at gudstjenesten:

"exempelvis syndabekännelsen ledd av Frälsningsarmens kommendör Marie Willermark. Under lovsångerna, som leddes av ett ekumeniskt team från Piteå, vajade publikens hemmagjorda flaggor. Bland kyrkoledarna på scenen syntes bland annat pingströrelsens starke man Pelle Hörnmark, bredvid S:ta Clara-prästen Carl-Eric Sahlberg för dagen iförd grön fältarbetarjacka. Och det gick åt – det blåste kallt för de medverkande på scenen som inte hade något lä."

Blant talerne i Kungsträdgården var Berit Simonsson fra den svenske Oasebevegelsen og Ulf Ekman fra Livets Ord.

Foto: Världen i dag

Ingen kommentarer: