onsdag, november 06, 2013

11 nyfrelste av biemfolket døpt

New Tribe Mission er en misjonsorganisasjon som ligger mitt hjerte nært. De har en norsk avdeling også, og på deres nettside leste jeg om en nyplantet menighet blant Biemfolket.

Det har ikke vært så lett å undervise dem om hva dåp innebærer, men en søndag for ikke lenge siden, 'ved en vakker strand i yrende regn, ble elleve av de nyfrelste av biemfolket døpt (bildet) Menn og kvinner delte sitt vitnesbyrd om Guds hellighet, sin synd, at de ikke kunne frelse seg selv og sitt behov for tro på Jesu Kristi frelsesverk alene', står det å lese på nettsiden til den norske avdelingen av New Tribe Mission.

Der deler de også et av vitnesbyrdene til en av de som ble døpt denne dagen. Det er sterkt å lese, og tro om ikke også vi har noe å lære om frelsens betydning, ved å lese dette:

Jeg var som en fyr som svømte rundt i skittent vann. … jeg så en øy og jobbet hardt for å komme meg dit, men så snart jeg sto på den, og trodde at det var veien til Himmelen, falt jeg ut i vannet igjen. Om og om igjen klatret jeg opp på øya, men falt ut i det skitne vannet igjen.
Men nå har Gud vist meg en vei, og jeg står fast på den. Veien går rett gjennom det skitne vannet, men ikke en gang har jeg falt uti. Dette er den sanne vei, den sterke veien Guds Ord snakker om. Jeg ser mange av mine biemvenner svømme omkring og klatre opp på øya for så å falle ut i gjørmen igjen. Hvorfor vil de ikke komme opp på denne solide veien? Det er den eneste veien … veien Gud har laget.
 “Å, som jeg ønsker at dere kunne ha sett ansiktene til dem som hørte på,” skriver Brandon.
De satt og lyttet til de nye troende med store øyne. Noen hadde vært alkoholikere og uromakere, … og nå delte de klart og tydelig at de ikke lenger var skilt fra Gud, men at Han nå levde i deres hjerter.”
Du kan lese mer om New Tribe Mission her: http://www.norge.ntm.org

Ingen kommentarer: