tirsdag, november 19, 2013

Jesus møtte Mr K på likhuset

Hans familie kommer fra det laveste trinn i det indiske samfunnet, fra dalitene eller 'de man ikke rører', og han var involvert i kriminalitet stort sett hele sitt liv. Men etter at hans livløse kropp plutselig rørte på seg, der han lå på likhuset, kom også Jesus inn i hans hjerte!

'Han og familien tilba hindu-avguder og hekser', forteller Paul Ciniraj, grunnleggeren av Paul Ciniraj Ministries.

Som ung var Kunjukunju (bildet) - eller Mr K som han også kalles - ganske så muskuløs. Han arbeidet som 'goonda', en tjener som ble hyret av rikfolk. Men han hadde også sine fiender. En dag ble han angrepet av en gjeng på 20 personer, som brutalt banket ham opp. Han lå livløs igjen på bakken etterpå. Da politiet ankom stedet fant de Mr K liggende der uten tegn til at han var i live. Han ble derfor transportert til likhuset. Etter en stund kom en av de ansatte på likhuset for å se til de nye ankomne likene, og ble sjokkert når han fikk se at Mr K rørte på den ene tåen. Han fant også at Mr K hadde såvidt puls.

I all hast ble Mr K fraktet til sykehuset. Etter at han hadde våknet helt, fikk Mr K besøk av noen evangelister. De fortalte ham at han var elsket av Jesus og at bare Jesus kan overvinne døden. Det hadde Han vist da Han oppstod fra de døde.

Nå hadde Mr K opplevd det samme - og lik Lasarus kunne han reise seg fra de døde - og hadde blitt gitt en ny mulighet.

De forklarte evangeliet nøye for ham, og Mr K omvendte seg fra sine synder, og tok imot Jesus som sin personlige Frelser og Herre.

Evangelistene la sine hender på Mr K og ba for ham. Mens de ber får Mr K se et syn, hvor Jesus smiler til ham, holder ut sine armer, og omfavner Mr K. Opplevelsen var så sterk at den har fulgt ham resten av livet. Etter at han kom ut av sykehuset, ble han døpt og tillagt en menighet.

Etter som han vokste i troen, forkynte han i kirker, og har resten av sitt liv arbeidet med å distribuere Bibler.

Ingen kommentarer: