mandag, november 25, 2013

'Utenriksminister Børge Brende tar det for gitt at jødene må ut av et fremtidig Palestina'

Det var ikke måte på hvilke positive endringer enkelte kristne mente ville finne sted, ikke minst i forholdet til Israel, bare vi ble kvitt den rød-grønne regjeringen.

Det skulle derimot ikke ta så veldig lang tid før det viste seg at så ikke var tilfelle.

Avisen Dagen kan nå dokumentere at det er helt uaktuelt at den nye regjeringen vil sørge for å få flyttet den norske ambassaden til Jerusalem, som er Israels hovedstad. Og det stopper ikke der: Utenriksminister Børge Brende sørger også for at støtten til palestina-araberne fortsetter som før.

Det mest oppsiktsvekkende er derimot dette: Norges nye utenriksminister tar for gitt at jødene må ut av et fremtidig Palestina!!!

Dette er hva Dagen skriver i dag på sin nettside:

"– Forhandlingene som pågår mellom Israel og palestinerne, skjer under forutsetning av at det blir en tostatsløsning med utgangspunkt i grensene fra før 1967. Palestinerne er villig til å diskutere bytte av land mot at Israel får beholde de største bosettingene, svarer han.
Børge Brende regner da med at de fleste jødene i det nye Palestina blir borgere i Israel. Jødene som har slått seg til i mindre bosettinger, må dermed enten flytte til de store bosettingsblokkene eller til andre steder i Israel.
De som ikke vil flytte frivillig fra bosettingene på Vestbredden, må da enten tvangsevakueres av israelske myndigheter eller jages ut av palestinske myndigheter. Målet er nemlig et jøderent Palestina.
Foto: Utenriksdepartementet/M.B Haga

Ingen kommentarer: